UK žebříček: návrat krále
Novinka UK žebříček: návrat krále

UK žebříček: návrat krále

Martin Zavřel

Martin Zavřel

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Anglii za 47. týden.

Reklama

Black Friday máme na krku a víceméně všechny významné sezónní tituly jsou již venku, takže se nám žebříček pěkně stabilizuje. Jak se nejspíš dalo očekávat, na první místo se vrátila hra, o které si myslím, že bude (opět) nejprodávanější hrou roku. Call of Duty je prostě spolehlivý trhák a letošní ročník se opravdu povedl, byť je potřeba ještě zapracovat na Spec Ops módu a balanci některých zbraní/map. Osobně se moc těším na přídavek v podobě Battle Royale, protože mi na COD nejvíc vadí ten pocit, že "vlastně o nic nejde", když se hráč může donekonečna oživovat a vrhat do bitvy okamžitě znovu. Blackout byl proti tomu mnohem zajímavější a napínavější zábava, která ale dokonale zúročila skvělé ovládání z hlavní hry.

UK žebříček: návrat krále

Reputace překvapivě povedených Star Wars se roznesla mezi hráči a hra tak drží na krásném druhém místě. Doufejme, že si z toho vezmou to správné poučení hlavně v EA a dočkáme se do budoucna více takto ucelených a poctivých příběhových her pro jednoho hráče. Druhý díl této "série" by mohl být opravdu něco.

Pokémoni sice skončili stříbrní, ale pokud by hry na prvních místech nebyly multiplatformové, Pokémoni by byli zlatí (jestliže vezmeme v potaz jejich čísla z nejprodávanější platformy - PS4). Nintendo si obecně může gratulovat, jelikož konzole Switch se prodává jako divá a díky tomu najdete v top desítce hned 6 titulů pro nic (ano, Minecraft je zde díky verzi pro Switch).

Také zbytek žebříčku nikoho nepřekvapí, fotbal je v Anglii samozřejmě spolehlivý držák a Fortnite je spolehlivý úplně ve všem, úplně ve všem. Otázka je spíš, kdopak nám tu chybí? Žebříček bez GTA5 vypadá vyloženě podezřele.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Star Wars Jedi: Fallen Order
  3. Pokémon Sword
  4. FIFA 20
  5. Pokémon Shield
  6. Luigi's Mansion 3
  7. Mario Kart 8: Deluxe
  8. Minecraft
  9. Mario & Sonic At The Tokyo Olympic Games 2020
  10. Fortnite: Darkfire Bundle
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama