UK žebříček: neotřesitelný monopol
Novinka UK žebříček: neotřesitelný monopol

UK žebříček: neotřesitelný monopol

Martin Zavřel

Martin Zavřel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Anglii za 41. týden.

Reklama

Pokud byste si vsadili, že FIFA 20 se udrží na vrcholu anglického žebříčku další týden, pak byste vyhráli. Láska Anglie k fotbalu je zkrátka veliká a stejně tak i prodeje této hry. Na druhou stranu se příští týden přižene jediný uragán, který má v rámci letošního roku šanci urvat celkové prvenství nejprodávanější hry (nejen v tomto regionu) Fifě z rukou: Call of Duty nás čeká již příští pátek a pokud nás historie něco naučila, pak je to absolutní dominance prodejním číslům z rukou této nesmrtelné série. Letošní díl navíc vypadá extra slibně.

Ghost Recon: Breakpoint si ale také pořád drží silné druhé místo, což může leckoho po té kanonádě průměrných recenzí a množství kritiky napříč sociálními médii překvapit. V redakci hru pořád intenzivně hrajeme a pořád se mi stává, že momenty frustrace nebo nudy jsou vykoupené momenty skvělých zážitků, atmosféry a zábavy. Jak na tohle dáme objektivní známku, to tedy ještě musíme promyslet.

UK žebříček: neotřesitelný monopol

Bez pohybu zůstalo také čtvrté místo, kde se stabilně drží Gears 5. Z třetího místa ale vypadla Borderlands 3, kterou nahradila jiná dlouhodobá stálice v podobě Mario Kart.

Jediná novinka, která tak do vrchní pětice her minulý týden dosáhla, byla závodní hra Grid, jejíž recenzi jsme vydali právě dnes.

A GTA V se opět vrátilo do vrchní desítky - prosím pomozte mi na to někdo vymyslet nějaký vtipný komentář, já už jsem všechny svoje vyplýtval.

  1. FIFA 20
  2. TOM CLANCY'S GHOST RECON: BREAKPOINT
  3. MARIO KART 8 DELUXE
  4. GEARS 5
  5. GRID
  6. MINECRAFT
  7. THE LEGEND OF ZELDA: LINK'S AWAKENING
  8. BORDERLANDS 3
  9. GRAND THEFT AUTO V
  10. SEA OF THIEVES
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama