UK žebříček: Obvyklí podezřelí
Novinka UK žebříček: Obvyklí podezřelí

UK žebříček: Obvyklí podezřelí

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Anglii za 39. týden.

Reklama

Že nová FIFA je v Anglii nejen nejprodávanější hrou měsíce, ale také zatím nejprodávanější hrou (v rámci prvního týdne) celého roku asi nikoho extra nepřekvapí. Bude zajímavé sledovat, zda ji překoná Call of Duty (pravděpodobnost je velká). Nicméně FIFA díky bundle Xbox konzole s dalšími hrami (Minecraft, Sea of Thieves, Forza Horizon 3) vykopla do horní desítky žebříčku i tyto "starší" tituly, což je poměrně ohromující demonstrace vlivu, jaký může fotbal na prodeje v Anglii mít.

Ostatní místa žebříčku již tak překvapivá nejsou - Zelda se pořád drží vysoko, stejně jako trháky Borderlands a Gears. Division 2 byla také přibalená v bundle, což jí pohromadě s nedávnými slevami pomáhá udržovat vysokou pozici. Bude zajímavé sledovat, kolik fanoušků jí tento týden odejde za Ghost Recon: Breakpoint, která je po mnoha stránkách velmi podobná.

Podle serveru Gamesindustry.biz celkové prodeje minulý týden stouply téměř o 300% s nějakými 800.000 prodanými kusy her. To je další ukázka obrovského vlivu FIFA série na herní trh v Anglii, nicméně také připomínka toho, jak slábnou fyzické prodeje her. Před pouhými dvěma roky FIFA 18 prodala ještě více sama o sobě. Oproti loňskému roku se prodeje fyzických her v Anglii propadly o 15%.

  1. FIFA 20
  2. The Legend of Zelda: Link's Awakening
  3. Borderlands 3
  4. Gears 5
  5. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  6. Tom Clancy's The Division 2
  7. Sea of Thieves
  8. Mario Kart 8: Deluxe
  9. Minecraft: Xbox Edition
  10. Forza Horizon 3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama