UK žebříček: Trojice novinek
Novinka UK žebříček: Trojice novinek

UK žebříček: Trojice novinek

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Anglii za 42. týden.

Reklama

Trojici novinek nehledejte na vrcholu žebříčku, ten si spolehlivě hlídají dosavadní králové měsíce (včetně Breakpointu, wow). Nicméně pokud si prohlédnete žebříček pozorně, zjistíte, že v něm jsou vlastně jen tři novinky dohromady. FIFA 20 si každopádně užívá svoje totální vítězství zřejmě naposledy - vsadil bych boty, že od příštího týdne ji nahradí Modern Warfare.

UK žebříček: Trojice novinek

První novinkou v žebříčku je "Switcher" na čtvrtém místě, což ale samozřejmě přispělo k celkové dominanci konzole Nintenda v žebříčku. Mimochodem, Overwatch od Blizzardu se málem do vrchní desítky dostal také (zaseknul se na 11. místě). Naši "srovnávací" recenzi na Switchera jinak můžete čekat brzy.

Druhá novinka je samozřejmě také pro Nintendo. Jedná se o novou "cvičební" pomůcku "Ring-Con" prodávanou se hrou "Ring Fit Adventure", která má pomoci hráčům shazovat přebytečná kila, jako se to kdysi dařilo Wii Fit. I tady samozřejmě pracujeme na recenzi, snad se k ní dopracujeme v dobré kondičce.

Poslední novinkou v žebříčku z minulého týdne je Plants vs Zombies: Battle for Neighborville od EA, která sklízí osmičky od recenzentů, ale pětky od hráčů. Každopádně zvládla minulý týden porazit řadu velkých titulů, což je důkazem, že o hry rodinného typu je pořád zájem a s touhle konkrétní to zřejmě nebude tak docela marné.

GTA V komentovat nebudu, musel bych přiznat, že jsem si zkusil jeden kus taky koupit, abych poznal, jaký to je pocit, kupovat tuhle hru znovu/ještě v roce 2019.

  1. FIFA 20
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  4. The Witcher III: Wild Hunt GOTY Edition
  5. Ring Fit Adventure
  6. Minecraft (Switch Edition)
  7. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
  8. The Legend of Zelda: Link's Awakening
  9. Grand Theft Auto V
  10. Borderlands 3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama