UK žebříček: vojáci a duchové
Novinka UK žebříček: vojáci a duchové

UK žebříček: vojáci a duchové

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Anglii za 44. týden.

Reklama

Minulý týden už byl víceméně "typická předvánoční nuda", jelikož žebříček v Anglii pevně opanovaly velké tituly z z předchozích týdnů a kromě jediné výjimky mezi ně neprorazila žádná další novinka. Tou výjimkou je očekávaný titul od Nintenda: Luigi´s Mansion zabodovala rovnou na druhém místě - a nebýt COD tím kolosem, kterým je, klidně si mohlo lovení duchů s Luigim urvat i první místo. Podle všech reakcí jde o další extrémně povedenou hru od Nintenda, na jejíž recenzi pro vás urputně pracuje hned několik autorů Zingu.

UK žebříček: vojáci a duchové

Nintendo má obecně v žebříčku solidní zastoupení s trojicí titulů, z nichž obzvláště Mario Kart je prostě držák. Musím říct, že se sám trochu ošívám, když ji někdo vytáhne na rodinné sešlosti nebo v hospodě, ale o pár minut později mě hratelnost téhle věčné série zase strhne jako malého.

UK žebříček: vojáci a duchové

Jinak je příjemné sledovat pokračující úspěch skvělého RPG Outer Worlds (navzdory tomu, že je hra doslova za pár korun k dispozici v předplatném na Xboxu a PC), za zmínku stojí také vytrvalost těžce kritizovaného Breakpointu, který Ubisoft slíbil spravit a vylepšit po vzoru svých ostatních live-service her.

A samozřejmě, nebyl by to žebříček nejprodávanějších her roku 2019, kdyby v něm neničila pravidla časoprostoru přítomnost GTA V z roku 2013.

  1. CALL OF DUTY: MODERN WARFARE
  2. LUIGI'S MANSION 3
  3. FIFA 20
  4. MARIO KART 8 DELUXE
  5. THE OUTER WORLDS
  6. TOM CLANCY'S GHOST RECON: BREAKPOINT
  7. RING FIT ADVENTURE
  8. PLANTS VS ZOMBIES: BATTLE FOR NEIGHBORVILLE
  9. GRAND THEFT AUTO V
  10. MEDIEVIL
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama