Unikl gameplay trailer z The Order: 1886
The Order: 1886 Novinka Unikl gameplay trailer z The Order: 1886

Unikl gameplay trailer z The Order: 1886

Michal Burian

Michal Burian

69

Sony ho měla vypustit dnes v 15:00. Už je ale na internetu a nabízí spoustu zajímavých záběrů a detailů, včetně boje jeden proti jednomu ve zpomaleném čase, kdy musíte třeba zvednout nůž a zapíchnout ho do srdce protivníka. <strong>Nově bez otravného komentáře + příběhový trailer a obrázky</strong>.

Reklama

Akční adventura The Order: 1886 z pohledu třetí osoby od Ready at Dawn se řadí mezi nejočekávanější hry letošního roku. Spousta z vás se jistě nemohla dočkat dnešního odpoledne, kdy měla Sony vypustil vůbec první gameplay trailer. Díky TheGamerAccess nemusíte čekat a klidně si ho pusťte hned teď.

Už bez otravného komentáře.

Video potvrdilo, že grafická stránka hry a vizuální efekty budou na velmi dobré úrovni. Podle preview v magazínu Jeux Video má The Order: 1886 na konzoli PlayStation 4 běžet v rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu.

Všechny zbraně jsou založeny na modelech, které existovaly v roce 1886. Byly ale změněny, upraveny a mají hned několik možností pro využití. Zbraně navrhovala firma LandStalker Props, spolupracovala např. na Assassin’s Creed 4: Black Flag.

Do filmových scén bude zahrnuta interakce hráče. Čas od času budete muset zmáčknout určité tlačítko na gamepadu nebo při rvačce s protivníkem se porozhlédnout po okolí, zvednout třeba nůž a ten zabodnout nepříteli přímo do srdce. Během boje jeden proti jednomu se čas zpomalí a vy máte jen pár vteřin na další krok.

Boj hodně připomíná The Last of Us, je velmi brutální a hodně často budete při boji využívat předměty z okolí. Během zpomaleného času se musíte porozhlédnout, najít nějaký předmět a tím soka zlikvidovat.

Na cestě po Londýně vás sice budou doprovázet nejrůznější členové kultu Rytíři kulatého stolu, ale jde především o sólovou hru, kde hlavní roli hraje Grayson, kterého všichni znají pod sirem Galahadem. Bojovat budete proti všelijakým příšerám a lidem.

S českými titulky na YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama