Updatu se dnes dočkalo i The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Updatu se dnes dočkalo i The Old Republic

Updatu se dnes dočkalo i The Old Republic

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

2

Nejen třetí Diablo a Rift: Planes of Telara se v těchto dnech těší z opravných a rozšiřujících patchů.

Reklama

Vlastního balíčku se, jak jsme připomněli včera, dočkala rovněž milovaná i nesnášená onlinovka z univerza Hvězdných válek, která se díky němu povýšila na verzi 1.3 a svým věrným nyní nabízí celou řadu zajímavých vylepšení.

Update se dočkal podtitulu Allies, což jasně naznačuje jakým směrem se studio Bioware tentokrát zaměřilo. Velkou novinkou je tak především Group Finder a Legacy Perks.

Prostřednictvím první zmíněné featurky si budete moci snadno najít parťáky pro Flashpoint i Operation, přičemž vyhledávání vezme v potaz třeba i vaši preferovanou úlohu ve skupině.

Kromě toho se můžete těšit i na Adaptive Gear, jež vám umožní zkoordinovat oblékání ve skupině pro lepší zážitek z misí. Každé sociální vybavení navíc bude nově možné upravit tak aby lépe vyhovovalo vašemu combat gearu, z čehož budou posléze pramenit i bonusy.

Samozřejmostí jsou i nové Ranked Warzones, oprava celé řady bugů a neduhů či možnost vyrábět a prodávat ostatním kity pro odemčení augmenattion modification slotu u téměř jakéhokoliv vybavení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama