Už brzy se máme dozvědět, co bude nový Hitman obsahovat při vydání
Novinka Už brzy se máme dozvědět, co bude nový Hitman obsahovat při vydání

Už brzy se máme dozvědět, co bude nový Hitman obsahovat při vydání

Jan Kalný

Jan Kalný

12

Tvůrci jsou si dost jistí tim, že půjde o toho největšího Hitmana ze všech. Co si ale při vydání hry v prosinci užijeme?

Reklama

Nový Hitman způsobil během svého představení dost kontroverze. Hra sice vypadá, že se vrací do kolejí Blood Money a bere si to nejlepší z Absolution, ale zároveň bude také pracovat na jakémsi hybridním Early Access epizodickém modelu. Ten se poté snažil šéf, Hannes Seifert, studia vysvětlit.

A tentokrát se snaží tentýž člověk při rozhovoru pro PC Gamer lidi přesvědčit, že hra bude opravdu velká a nemají se čeho bát, a zároveň odpovídal na otázku, co všechno bude ve hře v den vydání.

„To je správná otázka a budeme na ní detailně odpovídat krátce po Gamescomu. A důvod je takovýto: Víme, že když uděláme něco nového, lidé budou mít otázky… My chceme, aby bylo velmi jasné, co si budou moci užít, až hra vyjde,” prozradil.

„Nechci zatím prozrazovat ani slibovat žádné věci. Pro mě je to důležité. Je důležité, abychom slíbili to, co můžeme dodržet, jinak v nás pak lidé ztratí důvěru. Věci, které slibujeme, jsou věci, které dostanou a chceme si být sakra jistí, že to dodržíme. Proto žádáme ještě trochu trpělivosti.”

„Je férové, že lidé chtějí tohle vědět. Je to správně. Co vám mohu říct je to, že už jsme se dívali na data z Blood Money a Absolution a víme, jak dlouho trvalo lidem dohrát jednotlivé mise. Máme dobrou představu o tom, jak dlouhý HITMAN bude. Víme, že to bude daleko větší, než bylo Blood Money.”

„Singleplayerová část bude opravdu veliká hra. Do toho samozřejmě nezapočítávám online aspekty a mód Contracts. Jsme si dost jistí, že to máme všechno zmáknuté a půjde o největšího Hitmana, jakého jsme kdy udělali.”

Na další informace si zatím budeme muset počkat. Dle jeho slov bychom se měli dočkat už brzo. Pro úplnost jenom dodávám, že hra vyjde 8. prosince letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One. Na závěr si ještě můžete užít čtveřici nových obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama