Gothic 2 Novinka V prosinci nás čeká obří modifikace pro druhý Gothic

V prosinci nás čeká obří modifikace pro druhý Gothic

Ondřej Partl

Ondřej Partl

18
Platformy Windows PC

Těšit se můžeme na zcela nový svět i příběh.

Reklama

Kultovní série Gothic letos slaví své nádherné 20. výročí, kdy fanoušci jsou jistě zvědaví na to, jak se povede předělávka prvního dílu, kterou připravuje španělské studio Alkimia Interactive pod taktovkou THQ Nordic, kdy její vývoj jde údajně dobře a včera nám byl nabídnut pohled na novou verzi důlního červa.

V prosinci nás čeká obří modifikace pro druhý Gothic

Nicméně na tuto verzi hry si ještě nějakou dobu počkáme, pročež si můžeme čekání zkrátit například obrovskou modifikací The Chronicles of Myrtana: Archolos pro Gothic II, která nyní dostala přesné datum vydání, kdy se dočkáme už 10. prosince (na Steamu, oficiální stránce a pokud se plány nezměnily, tak i na GOGu).

Tento den tedy bude kulminací téměř čtyř roků usilovné práce, díky níž se budeme moci podívat na ostrov Archolos, který se nachází východně od pevniny království Myrtana a byl zmíněn v prvním díle série. Zdejší krajinu dotvářejí různé vinice, farmy a vesničky, kterým vévodí velké město nazvané stejně jako samotný ostrov, kdy se má jednat o to zatím největší město, které se v původní trilogii Gothic objevilo.

Zde pak budeme ovládat Marvina - mladíka, kterého z domova vyhnala blížící se válka, před kterou se chce ukrýt právě na tomto ostrově. Nicméně brzy zjistí, že život není lehký ani zde, jelikož bude potkávat různé pochybné existence, mezi nimiž jsou zámožní obchodníci toužící po více zlatu či služebníci krále Rhobara II., jenž zavádějí čím dál přísnější zákony. V této nehostinné krajině se tak pokusíte přežít, kdy svými činy rozhodnete o svém osudu.

Toto vaše snažení by vám mělo vystačit na více než 60 hodin zábavy. O tu se pak postará přes 170 questů, 200 náhodných událostí a 1 400 NPC.

Chybět ale nebudou ani různé unikátní herní mechaniky, upravená ekonomika hry, vylepšený systém craftění a schopností či nové kusy výbavy.

Celé vaše putování navíc bude doprovázet soundtrack, který nabídne přes 30 skladeb, jenž byly nahrány za pomoci orchestru Andante's Inferno.

 

Jestli vás tato modifikace zaujala, můžete autory přímo finančně podpořit na této stránce.

Ke hraní je vyžadován Gothic II: Gold Edition.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama