Oznámena kolekce všech her série Gothic od Piranha Bytes
Gothic Novinka Oznámena kolekce všech her série Gothic od Piranha Bytes

Oznámena kolekce všech her série Gothic od Piranha Bytes

Michal Burian

Michal Burian

12

Až na jednu, Arcania: Gothic 4. Proč tomu tak je? Zeptali jsme se v Comgadu.

Reklama

Distributorská společnost Comgad si připravila skvělou zprávu pro milovníky slavné série Gothic. Ta se již brzy dočká souhrnného vydání v jedinečné kolekci.

"Práce na české verzi jedné z nejoblíbenějších RPG sérií byly dokončeny a hra je nyní ve výrobě. Nic tedy nebude bránit tomu, aby si fanoušci mohli vychutnat kompletní Gothic ve všech třech částech i se všemi datadisky již 20. dubna 2012."

"Kolekce nese název Gothic Complete Collection a začnete v ní jako bezejmenný hrdina ve vězení na ostrově Khorinis v Gothic 1 a postupně se propracujte až ke třetímu dílu, který se odehrává v pevninském království Myrtana. Staňte se svědky zničení magické bariéry i pádu draků, přijďte na kloub spoustě záhad a rozhodujte, jak se bude vyvíjet boj mezi lidmi a skřety. Vaše činy ovlivní celou říši a povedou ji buď k lepším zítřkům, anebo naopak. Váš úděl i osud Myrtany spočívá jen ve vašich rukou! Ponořte se do obrovského, živoucího světa, setkávejte se s osobitými postavami a prožijte báječný příběh série Gothic."

PC hra Gothic Complete Collection bude uvedena na český a slovenský trh v profesionální české verzi za skvělou cenu 499,- Kč/19,99 € dne 20. dubna 2012. Součástí balení bude Gothic, Gothic 2 Gold ( Gothic 2 + Gothic: Night of Raven, Gothic 3), Gothic 3: Forsaken Gods, komunitní patch a jako bonus 100stránkový tištěný artbook.

V kolekci chybí Arcania: Gothic 4 a datadisk Fall of Setarrif. Karolína Koucká z Comgadu nám potvrdila, že se nejedná o chybu. V kompilaci jsou zahrnuty pouze díly od studia Piranha Bytes, tedy tvůrců původní série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama