Válka z pohledu civilistů v This War of Mine
This War of Mine Novinka Válka z pohledu civilistů v This War of Mine

Válka z pohledu civilistů v This War of Mine

Michal Burian

Michal Burian

14

Nečekaný survival projekt od tvůrců strategie Anomaly vzbuzuje velký zájem.

Reklama

Polská společnost 11 bit studios, která se proslavila především strategií Anomaly, pracuje na novém a zajímavém survival projektu. This War of Mine vám umožní zažít válku dosud moc neprobádaným způsobem - z pohledu samotných civilistů.

Pokud jste právě teď zbystřili, tak se vám vůbec nedivím. Ve hře převezmete kontrolu nad skupinkou civilistů, kteří budou nuceni bojovat o přežití v obléhaném městě. Během dne si budete muset dávat velký pozor na aktivní odstřelovače, budete tak pečovat o raněné nebo upravovat místnosti v budově. V noci se potají vydáte hledat potřebné věci jako je jídlo, léky či zbraně.

Vývojáře z 11 bit studios tento příběh nenapadl jen tak, inspirovali se skutečným příběhem, kdy jeden muž během války přežil v obléhaném městě. ,,Tohle se může stát ve vašem městě, ve vaší zemi. Právě to jsme chtěli, rozhodli jsme se pracovat s touto myšlenkou a udělat hru, kde se bude mluvit o důležitých věcech, které každého z nás mohou potkat,“ řekl hlavní designér Michal Drozdowski.

,,V This War Of Mine budete muset učinit rozhodnutí, která budou znamenat život nebo smrt. Budete muset chránit civilisty, občas ale někoho obětujete, abyste získali něco potřebného. Během války je tohle všechno možné, nejsou žádná dobrá nebo špatná rozhodnutí. Musíte hlavně přežít,“ dočteme se v tiskové zprávě.

This War of Mine by mělo vyjít v letošním roce pro dosud nestanovené platformy. Dá se počítat, že se objeví pro PC a mobily, stejně jako předešlé tituly od 11 bit studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama