Ve hře Beat Cop se vžijete do policisty, který chce očistit své jméno
Beat Cop Novinka Ve hře Beat Cop se vžijete do policisty, který chce očistit své jméno

Ve hře Beat Cop se vžijete do policisty, který chce očistit své jméno

Michal Burian

Michal Burian

2

Retro pixel-artové dobrodružství v New Yorku, inspirováno policejními případy z 80. let.

Reklama

Pixel-artové hry mají něco do sebe, svým grafickým zpracováním dokážou zaujmout, a když se k tomu přidá ještě zajímavá zápletka, sleduje podobné projekty nejeden hráč. Takovým případem by mohl být titul Beat Cop. Vývojáři ze studia Pixel Crow se inspirovali případy z 80. let a rozhodli se napsat příběh bývalého detektiva Jacka Kellyho. Ten byl obviněn z vraždy a degradován na pouhého pochůzkáře rozdávajícího pokuty v ulicích New Yorku.

Jack se se svým osudem nechce smířit. Kamarádi mu nevěří, nový šéf si na něm léčí mindráky a žena se jen těžko smiřuje s tím, že domů bude každý měsíc nosit méně peněz. Jack se tak kromě své práce, která spočítá v rozdávání pokut za špatné parkování, sjeté pneumatiky nebo za rozbitá světla, rozhodne na vlastní pěst pátrat a vypátrat, kdo stojí za jeho lživým obviněním. Budete muset prozkoumat každý nejtemnější kout New Yorku.

Tvůrci slibují nelineární příběh s několika zakončeními. Abyste se k jednomu z nich dostali, musíte v New Yorku otočit každý kámen, prozkoumat každý kout a postupně složit chybějící kusy hádanky. Opatrnost je na místě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama