Vesmírný simulátor Star Citizen dostal významnou aktualizaci
Star Citizen Novinka Vesmírný simulátor Star Citizen dostal významnou aktualizaci

Vesmírný simulátor Star Citizen dostal významnou aktualizaci

Michal Burian

Michal Burian

10

20 GB novinek a změn. Hlavní je Arena Commander 1.0.

Reklama

Vesmírný simulátor Star Citizen se koncem minulého týdne dočkal zásadní aktualizace, která obsahuje mimo jiné i plnou verzi modulu Arena Commander, kde hráči mohou soutěžit s loděmi pilotovanými umělou inteligencí nebo dalšími uživateli. Jde tak o ideální způsob jak si vyzkoušet svou loď.

1.0 představuje významní milník ve vývoji této hry, přidává lobby systém a ztrojnásobuje množství lodí ve hře. Nově je dostupná každá varianta Aurory, Mustanga, 300 a Horneta, stejně tak základní modely Cutlasse a Avengera.

První verze lobby přichází společně s in-game systémem přátel, který by měl pomoci hráčům nalézt kamarády. Aktualizace také přidává popis pro mnoho herních systémů. Můžete se seznámit se systémem lodí, síly trysek nebo laterálního přetížení. Očekávat také můžete vylepšení textur, animací, kamery a dalších věcí.

Připomeňme, že Star Citizen je rozdělen do šesti samostatných částí. Moduly Hangar a Arena Commander jsou již k dispozici. Ve vývoji nadále zůstává First-person modul, příběhový Squadron 42 modul, Planetside modul a vše propojí Persistent Universe á la MMO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama