Vicarious Visions už jsou oficiálně součástí Blizzardu
Novinka Vicarious Visions už jsou oficiálně součástí Blizzardu

Vicarious Visions už jsou oficiálně součástí Blizzardu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6

Vývojáři si ponechají kanceláře, ale jméno zřejmě zanikne.

Reklama

Loni v lednu bylo oznámeno, že americké studio Vicarious Visions, původně spadající pod Activision, přejde pod sesterskou společnost Blizzard Entertainment. Vývojáři mají z posledních let na kontě především velmi kvalitní remastery, které v určitých ohledech hraničí s remaky, ať už jde o Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 či loňské Diablo II: Resurrected.

Včera jsme se dozvěděli, že spojení s Blizzardem už plně proběhlo. Tým zůstane ve svých kancelářích ve městě Albany, ale bude se už zaměřovat výhradně na hry od Blizzardu. Navíc taky velmi pravděpodobně zanikne jejich jméno, protože nás studio odkázalo, abychom je sledovali na oficiálním účtu Blizzardu.

Fanoušci změnu zatím nepřijali příliš kladně už jenom proto, že tento nepochybně talentovaný tým nyní bude moct pracovat pouze na velmi omezeném výběru značek. Je samozřejmě otázka, jak do toho všeho promluví akvizice konglomerátu Activision Blizzard ze strany Microsoftu, ta by ale měla být dokončena až v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama