Video porovnává původní a remasterovaný Bulletstorm
Bulletstorm Novinka Video porovnává původní a remasterovaný Bulletstorm

Video porovnává původní a remasterovaný Bulletstorm

Michal Burian

Michal Burian

10

Jak se změnila first-person střílečka, která původně vyšla před šesti lety?

Reklama

V pátek na počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One vyšla remasterovaná verze first-person střílečky Bulletstorm, která původně spatřila světlo světa v únoru 2011. V naší recenzi (7/10) jste se mohli dočíst, že vývojáři zachovali všechny přednosti a obsah původního Bulletstormu. Zároveň dostatečně vylepšili technickou stránku, optimalizovali titul a přidali nový obsah. Jak je na tom ale grafika?

Na to se můžete podívat ve videu, které porovnává původní a remasterovanou verzi Bulletstormu. Můžete si všimnout, že v originále je lépe zpracována voda a chybí určité grafické filtry. Oproti tomu remaster se leckdy chlubí citlivější prací se světlem, hlavně s paprsky slunce, na mnoha místech jsou k vidění kvalitnější textury a modely nebo lepší efekty ohně či kouře. Já už jen dodám, že nová verze má podporu vyšší frekvence snímků za sekundu a také FOV slider.

„Bulletstorm je zpět a doprovází ho solidní zlepšení technické stránky, několik novinek a účast klasické ikony FPS žánru. Full Clip Edition zkrátka představuje skvělou příležitost, jak si znovu vyzkoušet jednu z nejsvéráznějších a nejvtipnějších stříleček posledních několika let. Ta příležitost ale nemusela být tak zbytečně drahá,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama