Videokonference česky z GamesComu
Novinka Videokonference česky z GamesComu

Videokonference česky z GamesComu

Redakce

Redakce

16

S týmem Indian pro vás jako jediní v České a Slovenské republice chystáme komentované živé přenosy z konferencí velkých společností na GamesComu v Kolíně nad Rýnem.

Reklama

UPDATE: Bohužel jsme obdrželi zprávu, že bude živě vysílat pouze konference Electronic Arts. Vysílání tedy začne v úterý v 16:00.

Původní zpráva

České a slovenské portály nabízejí již několik let živé textové blogy, prostřednictvím nichž se dozvíte nové informace o hrách jako jedni z prvních. My s týmem Indian vám nenabídneme pouhé textové blogy, nýbrž živé videokonference od Microsoftu, Sony i Electronic Arts.

Pokud se bojíte, že nebudete angličtině rozumět, tak se nestrachujte. Fiola a Killer vám budou vše tlumočit v našem rodném jazyce.

Začínáme již zítra ve 12:30 konferencí Microsoftu. Kompletní rozvrh níže:

Microsoft –> 12:30-15:30, úterý, 17. srpna 2010Electronic Arts (EA) –> 16:00–cca do 17:40, úterý, 17. srpna 2010Sony -> 18:00, úterý, 17. srpna 2010

Co očekávat?

Microsoft podle všeho oznámí evropské datum vydání pohybového senzoru Kinect a odhalí další informace o hrách. Dostat by se mělo i na akční RPG titul Fable III a pravděpodobně se dozvíme prvotní informace o nové akční sérii, kterou chystá studio Bungie, autoři Halo: Reach.

Electronic Arts pravděpodobně neoznámí žádnou novou hru. Místo toho si vymezí skoro dvě hodiny pro již ohlášené hry. Dočkat bychom se tak měli nových informací o Medal of Honor, Dead Space 2, Need for Speed: Hot Pursuit, Dragon Age 2 a přislíbeny jsou detaily o multiplayeru Crysis 2. Někteří zahraniční novináři tipují odhalení dalšího NFS, tedy již oznámeného Shift 2.

Společnost Sony se určitě zaměří na pohybové ovládání Move a ukáže také Gran Turismo 5, inFamous 2, MotorStorm: Apocalypse a podle všeho několik nových her.

Nechceme nic slibovat, ale možná vám nabídneme i konferenci francouzského Ubisoftu.

Jak si sami můžete přečíst, letošní GamesCom v Kolíně nad Rýnem toho nabídne opravdu mnoho. Pokud nechcete o nic přijít, tak zítra a po celý týden bedlivě sledujte Zing.cz. Samotné videokonference můžete sledovat ve speciální sekci na Zingu – zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama