Vydání Akiba’s Beat odloženo na jaro
Novinka Vydání Akiba’s Beat odloženo na jaro

Vydání Akiba’s Beat odloženo na jaro

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Evropa ale dostane dvě speciální edice, limitku a NEET Edition. Jen nevíme, jestli u nás budou k sehnání.

Reklama

PQube oznámilo velmi milou novinku, týkající se limitované verze chystaného RPG Akiba's Beat pro Evropu. Jejím obsahem bude samozřejmě kopie hry, speciální box a kvalitní artbook. Nakonec tedy bude, ale u Evropy v tom je vždycky nějaké to "ale". Prozatím to totiž vypadá, že onu limitku bude nabízet pouze pár vybraných prodejců a to pouze v Británii.

Kromě limitky se na Rice Digital bude prodávat i exkluzivní NEET Edition, obsahující hru Akiba's Beat pro PS4 nebo Vitu, exkluzivní kvalitní batoh přes rameno, soundtrack na CD, artbook a plyšového Pinkuna.

Snad se ale dostupnost speciálních edicí do vydání hry ještě změní, protože hned druhá podstatná informace se týká právě startu prodeje hry. Z původního termínu "začátek roku 2017" se totiž přesouvá na stejně neurčité jaro 2017. K dispozici bude Akiba's Beat pro PlayStation 4 a PS Vitu.

Akiba’s Beat je zasazena do velmi přesné kopie Akihabary (světově proslulé čtvrti Tokia, kde jsou moderní technologie konfrontovány s nynější kulturou), ale vzhled této čtvrti je "hyper-stylizovaný". Akiba's Beat je akčním RPG s real-timovými souboji, do kterých vstupujete s partou vybraných postav. Pokud znáte předchozí počin studia, sérii Akiba's Trip, nebude to pro vás nic nového.

Na herní verzi Akihabary začnou působit temné síly a vzpomínky, naděje a sny lidí se začnou zhmotňovat a pokřiví Akihabaru velmi podivným způsobem. Tyto změny navíc ohrožují samotnou strukturu prostoru a času.

Na vás bude vše vrátit do normálu. Jako Asahi Tachibana povedete skupinu vyvolených a pokusíte se vyřešit náladové projevy Akihabary a jak už to tak bývá, také zachránit svět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama