Vyhlášení ankety HRY ROKU 2011
Novinka Vyhlášení ankety HRY ROKU 2011

Vyhlášení ankety HRY ROKU 2011

Redakce

Redakce

31

Již dnes proběhne vyhlášení divácké ankety HRY ROKU 2011 v živém vysílání!

Reklama

Herní pořad INDIAN a ZING.cz pro vás připravili anketu HRY ROKU 2011, do které jste nominovali nejlepší hry předchozího roku. Po celou dobu hlasování se nám sešlo tisíce hlasů, které jste dávali vašim oblíbeným hrám. Vítězné hry si odhalíme již tuto středu od 18:00 v živém speciálu pořadu INDIAN. A kromě vyhlášení ankety se těšte i na zajímavé hosty a soutěže a samozřejmě chat, díky kterému budete s námi v kontaktu.

Letos jste do ankety nominovali vynikající hry, jako TES: SKYRIM, Battlefield 3, Uncharted 3, Gears of War 3, Assassin's Creed: Revelations, Portal 2 a mnoho mnoho dalších. Již je odhlasováno a věřte, že je na co se těšit. Která hra se stane nejlepší ve své kategorii, která hra dostala nejvíce hlasů vůbec, která hra naopak byla propadák roku a na kterou letošní hru se těšíte nejvíc? To vše vám zodpovíme.

Pokud si chcete připomenout všechny nominované hry, nebo se naladit na atmosféru ankety, tak se nezapomeňte podívat na NOMINAČNÍ DÍL, ve kterém jsou popsány všechny hry, o nichž jste rozhodovali.

Tak se nezapomeňte dívat ve středu 1.2.2012 od 18:00 v živé vysílání INDIANA!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama