Novinka Vyšetřování a převleky ve hře Sherlock Holmes Chapter One

Vyšetřování a převleky ve hře Sherlock Holmes Chapter One

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nový trailer potvrzuje, že se setkáme také s mladým Mycroftem.

Reklama

Ukrajinské studio Frogwares v posledních týdnech chrlí jednu novinku za druhou. Teprve včera jsme psali o gameplay záběrech, se kterými přišel exkluzivně magazín IGN, a dnes se o nový trailer podělili sami vývojáři.

Ukázka pojmenovaná "Be the detective" se už podle názvu zaměřuje na vyšetřování a můžeme v ní spatřit spoustu nových záběrů, kde Sherlock prozkoumává předměty a interaguje s obyvateli ostrova Cordona. K tomu bude muset občas využít převleky, které jsou poměrně důležitou součástí celého vyšetřování. Všechny poznatky si Holmes následně uloží do svého myšlenkového paláce, ale k jakému závěru dojde, už je pouze na hráči. Špatné rozhodnutí neznamená konec, ale budeme muset nést jeho následky. Stejně tak si můžeme vybrat, jestli domnělého viníka propustíme, nebo vydáme policii.

Kromě vedlejších případů nás čeká především hlavní linka v podobě vyšetřování smrti Holmesovy matky. A jak nový trailer odhalil, do celé situace promluví také Sherlockův starší Mycroft. Jak velkou roli v příběhu bude hrát, ale zatím jasné není.

Sherlock Holmes Chapter One vychází 16. listopadu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. Majitelé konzolí minulé generace se dočkají o něco později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama