Wasteland 2 si budete moci užívat zhruba 50 hodin
Wasteland 2 Novinka Wasteland 2 si budete moci užívat zhruba 50 hodin

Wasteland 2 si budete moci užívat zhruba 50 hodin

Michal Burian

Michal Burian

5

Studio inXile aktuálně pracuje na virtuálním post-apokalyptickém Los Angeles, které se ukazuje na obrázcích.

Reklama

Vývoj Wasteland 2, pokračování legendárního RPG, se pomalu ale jistě blíží do svého konce. Studio inXile vydalo novou aktualizaci právě probíhající bety a zároveň na Kickstarteru zveřejnilo i seznam věcí, kterými se budou vývojáři v nadcházejících týdnech a měsících zabývat.

Důležité je, že stále tvrdě pracují na vyhlazování a dokonce přepracovali celý systém inventáře. Nedávno byla dokončena Arizona, aktuálně se tak většina lidí v týmu začala soustředit na Los Angeles. Jde o druhou samostatnou oblast hry, která je pochopitelně v post-apokalyptickém stylu a dostanete se do ní v druhé polovině. Podle slov samotných autorů jim tato lokace umožnuje přinést hráčům zcela novou mapu s nezvyklými možnostmi.

Jak se sami můžete přesvědčit na obrázcích níže, Los Angeles bude hodně zelené. Dá se říci, že si příroda po úpadku lidí vzala území zpět. Celkově bude Los Angeles podivnou lokalitou, kde bude několik frakcí svádět boje u známých monumentů jako je například Hollywood nebo L.A. Coliseum, stejně tak Watts Towers a Griffith Observatory. Chybět nebudou ani podivné kultury a ještě podivnější tvorové. Jako příklad byla uvedena sekta Pistol Packing Priests věřící, že apokalypsa byla Boží spravedlnost, která nebyla dokončena. Je tak na nich, aby dokončili práci započatou Bohem.

Ani jedna z frakcí v Los Angeles nezná Desert Rangers, což otevírá nové možnosti pro vyjednávání. Jedna sekta může mít kupříkladu vnitřní konflikt. Vy se je tak budete moci pokusit usmířit nebo je nehezky poštvat proti sobě. Někdy se ale může stát, že spor bude tak velký a nepochopitelný, tedy bez šance na jakékoliv sjednocení. Konfliktu se dokonce můžete kompletně vyhnout.

Druhá informace by vás měla potěšit, Wasteland 2 odehrávající se v otevřeném světě budete možné dohrát za nějakých 50 hodin. Číslo platí pro průměrného hráče, jenž se s hrou teprve seznamuje, objevuje všechny možnosti a vydává se na dobrodružství na střední obtížnosti. Pakliže budete chtít prozkoumat úplně všechno, nevynechat ani jedno místečko, stejně tak splnit dostupné mise, tak délku inXile shrnulo tak, že vám vydrží skutečně dlouho. Odhadem by mohlo jít o nějakých 80 až 100 hodin.

Poslední novinkou je již zmíněný připravovaný inventář, respektive obrazovka pro obchodování. Seznámit se s ní můžete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama