Wasteland 3 hráče přesune z vyprahlé pouště do zamrzlého Colorada
Wasteland 3 Novinka Wasteland 3 hráče přesune z vyprahlé pouště do zamrzlého Colorada

Wasteland 3 hráče přesune z vyprahlé pouště do zamrzlého Colorada

Michal Burian

Michal Burian

6

inXile oznámili třetí díl, který přinese spoustu novinek a změn.

Reklama

Nezávislé studio inXile Entertainment se po úspěšném Wasteland 2 pustilo nejen do vývoje Torment: Tides of Numenera, ale rovněž do Wasteland 3. Dnes jsme se dočkali prvních detailů, které jsou vskutku zajímavé.

Post-apokalyptické RPG Wasteland 3 hráče přesune z vyprahlé pouště do zamrzlého Colorada, kde je přežívání velmi obtížné. Navíc v Coloradu budete jediným přeživším z týmu November. Ocitnete se v nebezpečném světě, kde je pohřbeno tajemství, ztracená technologie, smrtící frakce a mnoho dalšího. Čekají na vás těžké morální volby přinášející oběti, které změní herní svět. Těšit se můžete na hluboký a poutavý příběh s využitím systému dialogového stromu, který sepsali scénáristé titulu Torment: Tides of Numenera.

Velkou novinkou bude kooperace pro dva hráče v kampani. Umožní vám projít celou kampaň v synchronním nebo asynchronním multiplayeru. Každý dostane na starost svou jednotku Rangerů. Můžete tak hrát společně nebo se rozdělit. To znamená, že budete moci hrát i v moment, kdy váš kamarád nebude online. Budete plnit mise za něj. Mějte ale na paměti, že vaše činy budou mít následky, které ovlivní i vašeho přítele. Přesto zůstane Wasteland 3 hlavně RPG titulem zaměřeným na příběh.

Základní součástí hry bude Ranger základna. Ta bude sloužit jako váš domov, přístřešek pro další lidi a především ji v průběhu hraní budete vylepšovat. Krom toho vývojáři přidají ještě vozidla. To své budete využívat pro přesuny, průzkum, přežívání a pro ukládání zásob.

Počítat můžete i s plynulejším akčním systémem.

Více se o Wasteland 3 dozvíme 5. října, kdy bude spuštěna crowdfundingová kampaň na serveru Fig. Přes tu budou chtít inXile od hráčů získat 2,75 milionu dolarů. Wasteland 3 je v plánu na PC, Mac, Linux, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama