Novinka Yakuza 6 ve startovním traileru

Yakuza 6 ve startovním traileru

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

Tohle je záležitost rodiny...

Reklama

Finální kapitola příběhu muže jménem Kazuma Kiryu, nazývaného Dragon of Dojima, hlavního protagonisty legendární Yakuza od společnosti Sega, se blíží ke konci. Hra Yakuza 6: The Song of Life vyšla dnes pro konzoli PlayStation 4. Recenzi pro vás připravujeme.

Yakuza 6: The Song of Life představuje díky novému enginu Dragon doposud technologicky nejpokročilejší titul z Yakuza série. V Yakuza 6 dojde Kazuma Kiryu zjištění, kolik jsou toho lidé ochotni obětovat pro rodinu – bez ohledu na to, zda jsou ke svým blízkým vázáni krví nebo svazkem. Kiryu se pouští do vyšetřování série tajemných událostí dotýkající se jeho nejbližších.

Kiryu se dozvídá, že jeho svěřenkyně, Haruka, zmizela ze sirotčince, o který se stará. Stopy ho zavedou do známé vykřičené čtvrti jménem Kamurocho, kde zjistí, že Haruka po srážce s autem upadla do kómatu. A aby toho nebylo málo, zanedlouho Kiryu zjišťuje, že Haruka porodila syna, o kterého se teď musí postarat. Spolu s dítětem se Kiryu vydává do příměstského městečka Onomichi, aby odhalil pravdu o Haruce, jejím synovi a zlověstném tajemství, které skrývá hirošimský klan.

Yakuza 6: The Song of Life koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk, a to v limitované edici s artbookem a sběratelským přebalem.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama