Yoru no Nai Kuni - trailery Movie File
Novinka Yoru no Nai Kuni - trailery Movie File

Yoru no Nai Kuni - trailery Movie File

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Podívejte se na výměnu zbraní, možnosti transformace hlavních postav a boj s pomocí démonů.

Reklama

Společnost Gust vydala dvojici trailerů k připravovanému akčnímu RPG Yoru no Nai Kuni. Videa se jmenují Movie File # 01 a Movie File # 02 a představí několik důležitých bitevních aspektů.

První představuje některé z podřízených démonů, nazývaných Servans, kteří budou bojovat po boku hlavní hrdinky Arnas.

V závislosti na situaci v boji, si hráči mohou nechat proměnit své zbraně do různých jiných forem. Tento systém ukazuje druhý trailer a jmenuje se jednoduše Weapon Change. Díky této transformaci získáte možnost využít opravdu velmi rychlé útoky a extrémně se také zrychlí váš pohyb. A to tak moc, jek by za normálních okolností nebylo možné.

Za tvorbou tohoto RPG stojí Keisuke Kikuchiho, jenž je známý hlavně díky sérii Deception a Fatal Frame. Příběh se odehrává na ostrově Rusewall, kde si v noci nikdo nedovolí spát. Lidé kdysi bojovali proti vůdci monster, známému jako Ruler of the Night (Vládce noci). Ačkoli zvítězili, byla jeho znečištěná krev rozeseta po okolí a zanechala po sobě stopy v podobě zla. Bohužel se zde našli lidé, kteří se ve změněné modré formě krve vykoupali a stali se bytostmi známými jako Jayou, stvoření, která lidem kradou noc.

V této zemi začali lidé žít prakticky pouze v noci, aby byli v bezpečí před Jayou a stala se místem, které nikdy nespí a je známé jako Land Without Night (Země bez noci). V modré krvi se ale vykoupala také jedna z prokletých dívek, která tím získala schopnost Bloodsucker (Pijavice). Lidé ji sice odvrhli, ale ona sama bojuje v noci proti Jayou a chce tím lidstvu přinést oběť.

Příběh hry vypráví o životě a boji, na který si později nikdo nepamatoval. Příběh o pravé lásce, smutnější než cokoli jiného. Hlavní postavou je rytířka Arnas (dabing MAO) doprovázející svatou Lyuritis (dabing Hiromi Igarashi). Ta musí už jednou pro vždy výměnou za svůj život vyhnat Vládce noci. Pomoci ji musí Arnas, se kterou se zná z internátní školy. Tato rytířka se stala díky prokleté krvi napůl člověkem a napůl netvorem a dokáže bojovat pomocí démonického meče, vytvořeného z vlastní krve.

Při hraní můžete využít démonů, známých jako Servans. V bitvě si je pak můžete přivolat na pomoc. Existují různé typy rozdělené v základě na útočné a podporu. "Smlouvu" můžete uzavřít s jakýmkoli démonem, které lze dále cvičit. Při boji po boku Arnas pak mohou dále levelovat. Je pak jen na vás, zda se rozhodnete trénovat jednoho oblíbence nebo si plošně vylepšit všechny.

Yoru no Kuni Nai vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu 27. srpna.

- Obrázky a artworky zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama