Ys VIII: Lacrimosa of Dana vyjde v létě na Switch
Novinka Ys VIII: Lacrimosa of Dana vyjde v létě na Switch

Ys VIII: Lacrimosa of Dana vyjde v létě na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Jde o první titul studia Falcom na nové konzoli od Nintenda.

Reklama

RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana vyšlo poprvé v Japonsku na PS Vitě v červenci roku 2016, v květnu 2017 pak následovala PlayStation 4 verze. V září jsme se dočkali i v Evropě vydání na PlayStationu 4 a PS Vitě. 30. ledna se můžeme těšit na PC verzi a spolu s aktualizací pro PlayStation 4 a PS Vita verze, kde projde změnami i angličtina.

Co asi ale nikdo nečekal, je nové oznámení NIS Americy, která hodlá toto akční RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana od Falcomu vydat letos i na Switch. Kromě standardního vydání bude za 99,99 dolarů také k dispozici speciální edice, obsahující kopii hry, knihu v pevné vazbě The Codex of Adol Christin: Periplus of the Goethe Sea Writing Materials, artbook v měkké vazbě, oficiální soundtrack, repliku meče Mistilteinn v podobě nože na otvírání dopisů a sběratelskou krabici.

V osmém dílu série Ys se Adol probouzí po ztroskotání na prokletém ostrově. Postupně zachraňuje ostatní cestující, postaví společně vesnici a brání se útokům místní podivné fauny. Do toho všeho se začnou Adolovi zdát sny o tajemné modrovlasé dívce, žijící v neznámém světě. Více si o hře můžete přečíst v naší recenzi.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama