Za tři dny budete rozdávat pokuty a řešit případy v Beat Cop
Beat Cop Novinka Za tři dny budete rozdávat pokuty a řešit případy v Beat Cop

Za tři dny budete rozdávat pokuty a řešit případy v Beat Cop

Michal Burian

Michal Burian

4

Stanete se bývalým detektivem, který byl neprávem obviněn z vraždy a degradován na pouhého pochůzkáře.

Reklama

Původně mělo retro pixel-artové dobrodružství Beat Cop vyjít na konci loňského roku. Vývojáři si vyžádali více času a slíbili, že hra dorazí během jara 2017. To splnili, Beat Cop se na Steamu, GOG.com a Humble Store začne prodávat od 30. března ve verzi pro PC. Cena je stanovena na necelých 15 euro. Do 30. března sleva 10 procent.

Beat Cop se odehrává v New Yorku, tvůrci se inspirovali u policejních případů z 80. let. Stanete se bývalým detektivem Jackem Kellym, který byl neprávem obviněn z vraždy a degradován na pouhého pochůzkáře rozdávajícího pokuty v ulicích New Yorku. Jack se se svým osudem nechce smířit. Kamarádi mu nevěří, nový šéf si na něm léčí mindráky a žena se jen těžko smiřuje s tím, že domů bude každý měsíc nosit méně peněz. Jack se tak kromě své práce, která spočítá v rozdávání pokut za špatné parkování, sjeté pneumatiky nebo za rozbitá světla, rozhodne na vlastní pěst pátrat a vypátrat, kdo stojí za jeho lživým obviněním. Budete muset prozkoumat každý nejtemnější kout New Yorku.

Těšit se můžete na nelineární příběh s několika zakončeními. Abyste se k jednomu z nich dostali, musíte v New Yorku otočit každý kámen, prozkoumat každý kout a postupně složit chybějící kusy hádanky. Opatrnost je na místě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama