Základní fakta o Wasteland 2
Wasteland 2 Novinka Základní fakta o Wasteland 2

Základní fakta o Wasteland 2

Michal Burian

Michal Burian

12

Pokračování legendárního RPG bude mít 40 až 50 map a příběh by měl zabrat kolem 20 hodin. Jaké frakce ve hře potkáme?

Reklama

Na podzim letošního roku proběhne betatest chystaného RPG titulu Wasteland 2 a tvůrci se rozhodli, že německému magazínu GameStar prozradí základní fakta, aby hráči věděli, co je vlastně v pokračování legendárního RPG čeká.

Informace do angličtiny přeložila fanstránka Wasteland2Guru a my se díky ní můžeme dočíst, že hlavní příběhová část, bez vedlejších misí, zabere kolem 20 hodin. U takto otevřeného titulu je samozřejmě těžké určit přesnou dobu hraní. Záleží pochopitelně hodně na tom, jak budete hrát a zda se budete snažit prozkoumat všechna místečka. Těch by mělo být 40 až 50, Fallout 2 měl 23 map, což naznačuje, že jde skutečně o lokality, které budete moci navštívit.

U příběhové části ještě chvilku zůstaneme. Vše totiž začne objevením mrtvoly a tajemným rádiovým signálem. Ty ostatně budou hrát ve Wasteland 2 důležitou roli. V průběhu děje se setkáte hned s několika frakcemi. Členové nové skupiny nazvané Mannerites si zakládají na etice a slušném chování. Jsou to ale kanibalové vedeni panem Mannersem a nenávidí Rangery. Druhou frakcí jsou Red Skorpions, což je survivalistická skupina, která taktéž nemůže přijít na jméno Rangerům.

V pustině narazíte také na Pistol Packing Priests, náboženská skupina se záliby ve zbraních, která chce svět zbavit nadbytečných lidí a strojů. Děti Citadely zase nedají na stroje dopustit, jsou to kyborgové. Ronalda Regana jako boha uctívá společenstvo Gippers složeno z lidí. Dále narazíme na Robinsony, věřící v sílu pozitivního myšlení, a jako poslední byli představeni psychotičtí lupiči z Wrecking Crew.

Z Game Startu se dozvíme také o systému CLASSIC, kde naleznete základní vlastnosti postavy (Charisma, Luck, Awareness, Strength, Speed, Intelligence a Coordination) a 32 různých dovedností/schopností jako bojové (tupé zbraně, čepele, protitankové zbraně, SMG, brokovnice, energetické zbraně, útočné pušky, odstřelovací pušky či pistole), vědecké (paklíč, deaktivace alarmu, počítačová technika apod.) a obecné (vnímání, medic, vůdce apod.).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama