Zing – co na vás ještě čeká?
Novinka Zing – co na vás ještě čeká?

Zing – co na vás ještě čeká?

Redakce

Redakce

15

Po prvních krůčcích na našem portálu jste si zajisté říkali, co se na vás chystá dál? Věřte, že je toho mnoho a zdaleka nemůžeme odhalit vše. Nabízíme vám však alespoň ochutnávku v podobě odhalení, čeho se dočkáte v nejbližších měsících.

Reklama

Zajisté jste si všimli zašedlých položek v menu, mezi které patří např. Cheaty, Blogy, Fórum a jiné sekce. Ty se budou postupně otevírat a nabízet vám stále větší propojení informací, bohatší možnosti nastavení vašich profilů a celé komunity Zingu. Společně s Blogy a Fórem se můžete těšit také na čtenářské recenze, jež budeme měsíčně hodnotit a mnohé další výhody, které dostanete registrací na našem portálu.

Co se ale na Zingu bude dít v létě? Čekejte časté soutěže o originální tituly a jiné bonusové předměty, exkluzivní speciály a rozhovory, a také zcela novou sekci „Zaostřeno na…“, ve které si dopodrobna rozebereme v brzké době vycházející herní hit. Vaše přání na hru do této sekce nám můžete zasílat na redakční či osobní email. Vždy vybereme ten titul, který se bude těšit největší oblibě.

Tím inovace na Zingu zdaleka nekončí. Na všechny změny budete včas upozorněni, abyste od nás rozhodně neodešli s prázdnou. Registrujte se, komunikujte a těšte se na ještě lepší Zing!

Redakce Zing.cz a Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama