Zing vám přeje veselé Vánoce a šťastný Nový rok!
Novinka Zing vám přeje veselé Vánoce a šťastný Nový rok!

Zing vám přeje veselé Vánoce a šťastný Nový rok!

Redakce

Redakce

63

Rok se s rokem sešel a my se dokutáleli ke všemi oblíbeným zimním svátkům. Ještě, než se však odebereme na odpočinek se s vámi chceme podělit o nějakou tu pozitivní náladu.

Reklama

Právě dnes totiž slaví herní magazín Zing.cz přesně půl roku od svého spuštění. Šest skvělých měsíců, nabitých herními lahůdkami až k prasknutí. Přes 7000 unikátních návštěv denně. Přes 5000 stálých uživatelů komunity Zingu. Přes 850 000 návštěv od počátku provozu. Nespočet nových her, zážitků a pozitivních novinek. Každý pracovní den jsme si náramně užili, a to především díky vám, věrným čtenářům a fanouškům Zingu. Právě díky vám rádi každý den zaplavujeme magazín čerstvými aktualitami a články. Díky vám hledáme ta nejlepší videa a tapety na monitory vašich plechových miláčků. Díky vám se magazín plní skvělými blogy, komentáři a diskuzemi. Bez vás nejsme nic. Pokud existuje věc, na kterou jsme v redakci nejvíce pyšní, je to rozhodně komunita našeho magazínu. Jste to vy, naši čtenáři, kteří každý den přicházejí na web a zaplňují jej svými názory. Právě díky vám jsme den ode dne lepší, za což vám patří srdečný dík.

A nemyslete si, že vás o svátcích necháme na pokoji. Až do Nového roku se vám pokusíme zprostředkovat vše, co se na herní scéně šustne. Ale nezapomeňte, svátky jsou především časem klidu, pohody a spojení s rodinou a přáteli. Slova nemohou dostatečně vyjádřit náš dík, že tu jste. Dík za vaši podporu, rady i připomínky. Přejeme vám veselé, zadárkované Vánoce a uširvoucí Silvestr. Střílejte rachejtle. Hrajte hry. Užívejte si volna. My se na vás těšíme po Novém roce, kdy se opět vrátíme s klasickým nášupem novinek, exkluzivních článků a oblíbených soutěží. A bude toho mnohem, mnohem více.

Závěrem pro vás máme dárek v podobě videa od uživatele s přezdívkou KamenD, které bylo vytvořeno speciálně pro tuto příležitost:

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok vám přeje Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama