Známe vítěze první blogové soutěže
Novinka Známe vítěze první blogové soutěže

Známe vítěze první blogové soutěže

Redakce

Redakce

45

V měsíci listopad odstartovala naše další soutěž pro návštěvníky, kteří mají založen blog a pravidelně do něj přispívají. Kdo vyhrál v první blogové soutěži?

Reklama

Měsíc listopad je již minulostí a tak nastává ten správný čas vyhlásit vítěze první blogové soutěže. Čtenářsky nejoblíbenějším blogem se za měsíc listopad 2010 stal blog s názvem Sandbox, do kterého píše uživatel pod přezdívkou JakER.

JakER splnil pravidla soutěže, zejména je nutné publikovat v daný měsíc alespoň pět článků (od prosince stačí tři), a získal od návštěvníků Zingu nejvyšší hodnocení ze všech blogistů (v průměru 8.68). Stává se tedy po právu prvním vítězem v blogové soutěži na Zingu.

My mu samozřejmě gratulujeme a v dohledné době ho budeme kontaktovat ohledně výhry. Vy ostatní nemusíte vůbec zoufat, blogová soutěž pokračuje svým druhým kolem i v měsíci prosinci. Neváhejte tedy a přečtěte si pravidla.

Pro zajímavost dodejme, že na druhém místě se umístil mattos s blogem "Mattosův líný blog" s průměrným hodnocením 7.90 a na třetím místě Playman s blogem "Lively-World* aneb herní srdce bije stále!" s průměrným hodnocením 7.65.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama