Čtveřice nových fotografií z filmového Uncharted
Filmy/Seriály Článek Čtveřice nových fotografií z filmového Uncharted

Čtveřice nových fotografií z filmového Uncharted

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12

Další pohled na chystanou videoherní adaptaci, které se snad již skutečně dočkáme.

Reklama

Filmovou adaptaci dobrodružné série Uncharted, která by se dala označit za Indiana Jonese pro moderní publikum (ačkoliv Indiana Jones je vhodný pro každé publikum!), provází mnoho komplikací a neštěstí, kdy se kolikrát už myslelo, že se snímek přidá k dalším nedokončeným filmovým projektům podle videoher, jako byl třeba snímek na motivy Gears of War či BioShocku.

Nakonec to však vypadá, že po různých tvůrčích strastech se filmu přeci jen nakonec dočkáme, avšak možná ve verzi, která nepotěší úplně všechny, jelikož se film bude točit kolem mladého Nathana Drakea, jehož ztvární Tom Holland.

Musím nicméně přiznat, že ačkoliv jsem byl vůči tomuto obsazení poněkud skeptický, tak po zhlédnutí dříve vypuštěné fotografie musím říct, že to nebyla zase tak špatná volba (nehledě na to, že Holland hrát jednoduše umí).

Čtveřice nových fotografií z filmového Uncharted

Nyní se na internet dostaly další statické snímky, které tentokrát nabízí pohled na některé stylové rekvizity, jako je zlatý kříž (fungující i jako klíč), starou mapu a zatraceně zaprášenou místnost se soškou.

Na tyto obrázky se můžete podívat buď ve twitterovém příspěvku níže, případně v naší galerii nahoře.

Snímek by měl dorazit letos 15. července a objeví se v něm třeba i Mark Wahlberg (jako Victor Sullivan) a film nakonec zrežíroval Ruben Fleischer (Zombieland).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama