Přezujte na zimní pneumatiky, hokej v Rocket League začne za dva týdny
Rocket League Novinka Přezujte na zimní pneumatiky, hokej v Rocket League začne za dva týdny

Přezujte na zimní pneumatiky, hokej v Rocket League začne za dva týdny

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Stejně tak si budete moci ode dneška odemykat předměty z Portalu.

Reklama

Zima se blíží, sníh mrzne a z arén v Roket League se stávají hokejová hřiště. Ideální čas představit hokejový mutátor, který se do hry dostane už 14. prosince. Od toho dne si také budete moci odemykat vánočně laděné předměty. Jako je například klasická vánoční čapka nebo anténa s dárkem.

Jejich odemykání bude probíhat stejným způsobem, jako v případě halloweenských předmětů. Do 4. ledna budete mít možnost si předmět odemknout. Pokud to nestihnete, budete muset čekat celý rok. Pokud to ale stihnete, budete moci to, co si odemknete, používat kdykoliv chcete.

V případě samotného hokejového režimu se nemusíte bát, že vám nahradí standardní hry. K dispozici bude zvlášť, a pokud vás nebude bavit se pro změnu ohánět za pukem místo míče, můžete hrát klasické zápasy.

Kromě toho můžete od dnešního dne odemykat předměty z Portalu, o kterých jsme psali v našich jednohubkách. Valve a Psyonix spojili síly a můžete si ve hře jezdit s Companion Cube v podobě antény, nebo za sebou nechávat všechny tři gely jakožto tři různé rocket traily. Všechno zmíněné je samozřejmě absolutně zdarma. Připomínáme však, že tento měsíc také vyjde placené DLC Chaos Run, o kterém se více můžete dozvědět v naší novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama