Do Rocket League se přiřítí další auta a novinky
Rocket League Novinka Do Rocket League se přiřítí další auta a novinky

Do Rocket League se přiřítí další auta a novinky

Jan Kalný

Jan Kalný

2

Tentokrát půjde o dva oblíbence ze staršího Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars.

Reklama

Rocket League je každým dnem stále populárnější. Hra navíc relativně nedávno vyšla na Xbox One, přičemž nedávno jsme se dočkali cross-playe mezi hráči na Xboxu a na PC a brzy se dočkáme sběratelských edic na všechny tři platformy. Čas na další novinky. A je jich hned několik.

Do Rocket League brzy dorazí dvě nová auta, která jsou dostupná jako časová exkluzivita ve zmíněných sběratelských edicích, které vyjdou 24. června. Obě auta, tedy monstrózní Marauder a raketový Aftershock, budou jednotlivě dostupná 18. července v rámci dvou DLC, každé po dvou eurech. Obě auta navíc pochází z předchozí hry od Psyonix a jedná se o oblíbence. Kromě dvou aut také můžete pro každé z nich čekat šest nových decalů. Na trailer se můžete podívat buď dole v této novince, nebo zde.

Druhou, o něco menší novinkou je pokračování kolaborace s vývojáři Dying Light, o které jsme informovali už před třemi měsíci. Tentokrát došlo i na Rocket League a dočkáme se dvou antén. Jedna je klasickou vlajkou, která vyobrazuje známý artwork s rukama, a druhá anténa je model Gas Tanka.

Obě antény budou samozřejmě zcela zdarma na všech platformách a dočkat bychom se jich měli v rámci velkého updatu, který vyjde tento měsíc. Čímž se samozřejmě dostávám k jeho popisu. Patch by tentokrát měl konečně přinést funkce k různým kosmetickým předmětům. Konkrétně dvě funkce.

Tou první jsou Painted Items. Což je přesně to, jak to zní - některé předměty ve hře (při vydání zatím pouze čepice a kola) budou mít různé barvy. Když nějaký předmět náhodně najdete, je možnost, že bude jinak zbarvený. Nepůjde ale o všechny předměty.

Druhou novinkou jsou předměty, které dokážou počítat různé další statistiky. Pokud Rocket League hrajete, pak určitě víte, že každý typ předmětu, od antén, kol až po traily, něco počítají. Ať už jde o počet výher, gólů atp. Vývojáři z Psyonix se tohle snaží ještě trochu více expandovat právě zmíněnými „certifikovanými předměty” (Certified Items). Vesměs si představte něco na způsob zbraní strange kvality z Team Fortress 2.

Tyhle speciální předměty budou zkrátka počítat další statistiky. Například „Wizard Hat” můžete najít jako „Sniper Wizard Hat” a při hraní online zápasů se bude počítat, kolik gólů z dálky jste dali. Se zvyšujícím se počtem se pak změní i samotný název předmětu, takže ze Sniper se stane Skillful Sniper atd. Tyto statistiky se ale budou počítat pouze v normálních online zápasech, a to jak normálních, tak kompetitivních. Na nějaké přivylepšování v privátních zápasech zapomeňte.

V neposlední řadě je tu ještě druhá, menší novinka. Tento měsíc také do Rocket League vyjde nová experimentální aréna s názvem Pillars. A jak už trochu napovídá název, budou v ní sloupy. Konkrétně dva, které celé celou arénu efekt(iv)ně rozdělí do tří částí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama