Filmový Uncharted jde k ledu, herní pokračuje
Uncharted 2: Among Thieves Novinka Filmový Uncharted jde k ledu, herní pokračuje

Filmový Uncharted jde k ledu, herní pokračuje

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16

Nehledě na to, že má filmová adaptace herní pecky Uncharted všechny předpoklady stát se nejlepší filmovou adaptací všech dob, nejspíše se ji ještě nějakou dobu nedočkáme. Domluvy a výběr filmového režiséra se totiž nepovedl.

Reklama

Původně se měl o filmovou adaptaci akční adventury Uncharted postarat David O. Russel, jenž má za sebou již filmy Three Kings a I Love Huckabees. Bohužel se něco šeredně zvrtlo a ke smlouvě nedošlo, což nechává Uncharted bez režiséra.

Sony plánovalo premiéru filmu na léto příštího roku, tyto nepříjemnosti ale plány překazily. Dobrou zprávou je fakt, že Sony film nezrušilo, ale pouze odsunulo. Takže je tu velká možnost, že se jej přecejen někdy dočkáme.

Ještě lepší zprávou je tak prohlášení studia Naughty Dog. To by rádo pokračovalo se sérií Uncharted dal a dokonce vyjádřilo touhu pro rozšíření vývoje na další platformy. Třikrát hurá. Chystaný třetí díl a kterékoliv další odnože by také mohly nabízet podporu pohybového ovládání, pokud by to vyhovovalo příběhu, jak poznamenal komunitní manažér Arne Meyer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama