Zbraně v Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
Battlefield: Bad Company 2 Novinka Zbraně v Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

Zbraně v Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

DICE konečně zveřejnilo konkrétnější detaily ohledně zbrojního arzenálu v přídavku pro stále dost oblíbené Bad Company 2. S čím si zastřílíme? + nové obrázky.

Reklama

Samozřejmostí je stará dobrá útočná puška M16. S tou můžeme hrát v původní hře, avšak v přídavku nás čeká její vůbec první verze s odlišným zvukem a ovladatelností. Můžeme se těšit i na granátomet M79, střílející granáty o velikosti 40 mm. Jestli chcete účinnou zbraň na čištění tunelů a úzkých prostor, tady ji máte.

Dále si zastřílíme i se známým lehkým kulometem RPK. Sice nejde o kdovíjak úžasný kvér, ale dle slov vývojářů jde v džungli hlavně o to, mít funkční zbraň, a to RPK splňuje. Nakonec byl odhalen i neméně proslulý raketomet RPG. V zásadě se nijak neliší od toho v původní hře, avšak je tu jeden háček. Vzhledem k tomu, že za dob Vietnamské války nebyly k dispozici žádné zaměřovací pomůcky, bude tentokrát sestřelování vrtulníků mnohem těžší.

A to je vše, přátelé. Není toho moc, navíc to v nás čím dál víc vzbuzuje pocit, že Vietnam nebude zas tak velký přídavek jak tvrdí marketingová kampaň, ale lepší než nic. Hlavně, že snad budou zachovány dobové reálie.

Battlefield: Bad Company 2: Vietnam vyjde do konce letošního roku pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama