BF: Bad Company 2 Vietnam dorazí před Vánoci
Battlefield: Bad Company Novinka BF: Bad Company 2 Vietnam dorazí před Vánoci

BF: Bad Company 2 Vietnam dorazí před Vánoci

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

DICE právě oznámilo datum vydání multiplayerového datadisku ke skvělé akční FPS Battlefield: Bad Company 2. Stihne předvánoční shon.

Reklama

Vietnam bude ke stažení exkluzivně přes EA Store a Steam již 18.prosince letošního roku. Konzolisté si počkají o tři dny déle, na Xbox Live a PSN se datadisk objeví 21.prosince. Fanoušci se rozdělí na dvě znepřátelené skupiny – americké mariňáky a vietnamskou armádu NVA.

Vietnam si zachovává intenzitu a ačkní pojetí původního multiplayerového zážitku a zasazuje hráče do zbrusu nového prostředí. V nabídce budou čtyři zbrusu nové mapy, a také nové zbraně, vozidla, achievementy a trofeje. Celou tuto nádheru si můžete pořídit již za 1200 MS bodů, případně 9,99 liber.

Ještě předtím, než však sáhneme po Vietnamu nám DICE připravilo menší překvapení. To nese název VIP Map Pack 7 a ke stažení bude hned 1.prosince letošního roku. Balíček obsahuje čtyři dosud neviděné multiplayerové mapy včetně inovovaného Oasis či Harvest Day z prvního Bad Company. Navíc je balíček zcela zdarma pro majitele všech verzí hry. A pokud stále nejste přesvědčeni, zajděte na stránky vychytávky Gun Club, která z vás vymámí poslední kousky pochybnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama