GT 5 brzy s updatem + plány do budoucna
Gran Turismo Novinka GT 5 brzy s updatem + plány do budoucna

GT 5 brzy s updatem + plány do budoucna

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Kazunori Yamauchi, šéf studia Polyphony, <a href="../../../novinky/2170/gran-turismo-5-se-brzy-docka-patche" target="_self">dnes zrána prozradil</a>, že se Gran Turismo 5 v prosinci dočká nového patche, který do něj přidá mimojiné mechanické poškození. Tím to ale zdaleka nekončí.

Reklama

UPDATE: Prosincovým updatem také do hry mají začít přibývat inovace online komunity. Především pak funkce nahrávání vašich závodů na server YouTube, která byla z důvodu dlouhého renderingu vyjmuta z prodejní verze. Tím ale novinky nekončí. Yamauchi zašel i tak daleko, že bychom se mohli v budoucích updatech dočkat oblasti pro volné ježdění, kde budou hráči dodržovat pravidla provozu. Dokonce se očekává možnost vystoupit z auta a poflakovat se jen tak po svých. Už se nemůžeme dočkat.

Původní zpráva

Prozatím totiž titul nabízí pouze fyzické poškození (odřený lak, zničené plechy atd.). To by ale nebyl pořádný simulátor, kdyby k tomu fyzickému nepřibylo také mechanické. Update má také pomoci podpořit volanty Logitech G25 a G27, avšak vývojáři doufají, že se brzy dočkáme zcela nových.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama