Dead Space 2 láká na třetí díl
Dead Space Novinka Dead Space 2 láká na třetí díl

Dead Space 2 láká na třetí díl

Michal Burian

Michal Burian

4

Pokračování hororové akce Dead Space se na pultech obchodů objeví co nevidět, za dva týdny. Už se ale objevují první náznaky třetího dílu.

Reklama

Na Dead Space 3 láká podle amerického časopisu Game Informer samotná hra. Redakce tamního magazínu se o tuto informaci má podělit se čtenáři v recenzi, z níž si Dead Space 2 odnese pěkných 9/10.

V článku údajně stojí, že Dead Space 2 recenzenta překvapil, protože nabízí větší a děsivější zážitek, než sám čekal. Stále však nenabízí odpovědi na otázky ohledně samotné infekce a inženýru Issacu Clarkovi. Ty se dozvíme až v trojce.

Některé zdroje dokonce uvádějí, že na hráče na konci Dead Space 2 čeká menší překvapení v podobě speciálního teaseru, jenž láká na zmíněný třetí díl.

Jedná se o první zmínku o Dead Space 3 v poslední době. První zpráva přišla v červnu 2009, kdy nám bylo řečeno, že třetí díl je ve stádiu plánování.

EA samozřejmě takové fámy popírá. Budeme si tedy muset počkat, až se nám do rukou hororové pokračování dostane, což bude v USA 25. ledna a v Evropě o tři dny později na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama