Dead Space 3 zdá se být potvrzeno
Dead Space Novinka Dead Space 3 zdá se být potvrzeno

Dead Space 3 zdá se být potvrzeno

Michal Burian

Michal Burian

8

John Riccitiello, generální ředitel Electronic Arts, zmínil na jedné akci v San Francisku třetí díl hororové akce Dead Space.

Reklama

Třetí dobrodružství Isaaca Clarka nebylo do dnešního dne potvrzeno, šéf EA o něm dnes na konferenci v San Francisku mluvil jak o hotové věci, což ihned média berou tak, že s třetím dílem u Electronic Arts počítají.

"Právě teď máme silně rostoucí značky, včetně Madden, FIFA, Need for Speed, Medal of Honor a Battlefield, nechal se slyšet Riccitiello. Samozřejmě nesmím zapomenout na Mass Effect, Dragon Age 2 a na titul, který přijde v letošním roce, Star Wars: The Old Republic."

Dead Space šéf EA schválně nezmínil, myslí si totiž, že u této hororové série bude trvat ještě nějakou dobu, než se o sérii bude dát mluvit jako o silné IP. Pokud se ptáte jak dlouho, tak zde máte odpověď:

"Ze seznamu vylučuji Dead Space, u něj bude pravděpodobně do Dead Space 3 trvat, než dosáhne série pěti milionů prodaných kusů, v současné době je to kolem tři až čtyř milionů kusů – zasloužily se o to oba dva díly," dodal John Riccitiello.

Riccitiello je se sérii Dead Space spokojen a vidí v ní v budoucnu velké IP, k čemuž dopomáhají také úspěchy Dead Space 2, ať už se podíváme na skvělé recenze a především pak na prodeje. Ty byly u DS2 dvakrát větší než u původní hry, což znamená přibližně dva miliony kusů.

Již dříve se přitom o Dead Space mluvilo jako o trilogii. Je tedy jisté, že se Dead Space 3 určitě dočkáme, teď už je jen otázkou kdy se tak stane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama