Na jaké hry se letos hráči těší?
Batman: Arkham City Novinka Na jaké hry se letos hráči těší?

Na jaké hry se letos hráči těší?

Michal Burian

Michal Burian

18

Firma Ipsos provedla průzkum trhu a zjistila, na jaké hry se hráči v letošním roce nejvíc těší. Tipnete si, jaká hra patří mezi nejočekávanější?

Reklama

Lidé z Ipsos se zaměřili na dva hlavní trhy, tedy na Severní Ameriku a Velkou Británii, kde se shodou okolností hráči v letošním roce těší nejvíc na Gears of War 3 od Epic Games.

Druhá místa se už liší. V Anglii je to Killzone 3 a v USA nový Mortal Kombat. V seznamu dále figuruje Forza Motorsport 4, Mass Effect 3, Need for Speed Shift 2: Unleashed, Batman: Arkham City, Uncharted 3, Battlefield 3 či Resistance 3.

Určitě jste si všimli, že ani jeden trh neočekává nové Call of Duty, což je tak trošku zvláštní, pravděpodobně to ale bude pouze tím, že ho Activision ještě oficiálně neoznámil.

"Na základně posledních údajů z UK se zdá být pozice Sony v roce 2011 velmi dobrá, pět hlavních titulů se dostalo do top 25, což je pro Sony skvělé," řekl Nick Williams, ředitel Ipsos.

"Microsoft má nejočekávanější hru aktuálního kalendářního roku, od Epic Games Gears of War 3, nicméně, pouze dvě hry v top 25, což může být problém," dodal Williams.

Více se už dozvíte z obrázku:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama