Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (10.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (10.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (10.týden)

Redakce

Redakce

11

Vítejte u desátého týdenního souhrnu aktuálního kalendářního roku, ve kterém se opět podíváme, co zajímavého končící týden přinesl.

Reklama

Novinek se opět urodilo mnoho, pokud chcete mít kompletní přehled o aktualitách, které na Zingu přibyly, tak se určitě podívejte do naší specializované sekce, kde se vám zobrazí veškerý obsah, který byl na Zing.cz přidán – můžete filtrovat nejen platformy, ale také samotný obsah – novinky, články, galerie apod.

Pondělí začalo informacemi o dedikovaných serverech střílečky Homefront. Pokud chcete znát, co všechno budou servery umět, doporučujeme vám zavítat do novinky. Následně byla představena výstřední westernová akce Warm Gun, Sony si došlápne na hráče s hacknutou PS3, PSN hry možná brzy najdeme v obchodech, Nové DMC nejlepším dílem série?, NFS: Shift 2 odhaluje druhou verzi Autologu a První recenze Crysis 2 - skvělých 9/10.

V úterý se na síť dostala záhadná galerie artworků, která podle dostupných informací měla pocházet z očekávaného třetího dílu sci-fi akce Mass Effect. Nakonec se ke všemu vyjádřilo studio BioWare, které řeklo, že se jedná o fanouškovskou práci, což se nám moc nezdá.

E3 2011 ve znamení slevy X360?, Rockstar hledá dabéry pro titul Rush, jde o GTA 5?, Kutí Microsoft novou generaci Xboxu?, Deus Ex: Human Revolution vyjde koncem srpna, Další důkaz, že Diablo 3 vzniká i pro konzole, Doplňte si Dragon Age 2 o lepší textury, První detaily o Saints Row: The Third, Homefront s pětihodinovou kampaní, Fallen Frontier - 2D střílečka od tvůrců série Halo, Rockstar hledá vývojáře multiplayeru, pro GTA 5? Víme, kdy vyjde Posel Smrti 3 a Vůdcem tajné organizace v Uncharted 3 je žena.

Středa přinesla pozitivní informaci, free-to-play titul Battlefield Heroes oslavil 7 milionů registrovaných hráčů. Dále Patch pro PC verzi Crysis 2 dema, Nové screeny z Lords of Shadow DLC, Blizzardí MMO ještě před dalším Starcraftem?, Násilné hry mohou být užitečné, Battlefield 3 si poradí až s 256 hráči online, Uncharted 3 – Lazarevic je mrtev, jeho dabér žije dál, Druhá možnost jak se dostat do bety Gears of War 3, EA: PC může být naše nejvýznamnější platforma a GTA 5 vyjde koncem roku 2012, míní analytik.

Nezapomeňte na probíhající soutěž o tři PC verze a trička Homefront

Ve čtvrtek jste se mohli dočíst, že pohybové ovládání pro Xbox 360, tedy Kinect, pokořilo první velký milník – prodalo se již 10 milionů kusů tohoto senzoru. S dalším Homefrontem počítáme, tvrdí Kaos, Crytek ohledně podvádění v Crysis 2, Universal prý uvažuje nad dalším Doomem, Jak se prodávají hry od Take-Two, a co Mafia 2?, Multiplayerová akce pro tisíc hráčů?, Tři Serious Sam hry od indie scény a Dohrát nové Red Faction zabere 12-15 hodin.

V pátek jsme potěšili mnoho fanoušků strategie Might and Magic Heroes VI, odhalila se totiž sběratelská edice. Pokračovali jsme; EA by Dead Space rádo vidělo i v jiných odvětvích, Skandál napomáhá prodejům Bulletstormu, Battlefield 3 s podporou 3D a nejspíš i s datem vydání, Epic možná promění tech demo v plnohodnotnou hru, Několik platebních možností v The Secret World + trailer s gameplay záběry, Nemluvte o EA špatně, nebo si nezahrajete, Akce Hawken nabídne souboje mechů a Oznámeno datum vydání Batman: Arkham City.

Zing.cz se i tentokrát vyplatilo sledovat i o víkendu, a to velmi bedlivě. Připravili jsme si pro vás totiž například Black Ops nejprodávanější hrou v historii USA, Čtyři obrázky ze Zaklínače 2, Dvě gameplay videa z Duke Nukem Forever, Další tratě a auta v galerii z NFS Shift 2: Unleashed, Co všechno nabídne nové Uncharted?, Blíží se pokračování střílečky Prey a Házení lidí ze střech v Prototype 2 (trailer).

Bleskovky

Kromě novinek jsme pro vás měli i krátké zprávy, všechny naleznete v sekci herní bleskovky.

- Hororová survival střílečka Amy se na PSN objeví v květnu 2011.

- Moon Diver vyjde na PSN 29. března, XBLA verze v Q3 2011.

- Duke Nukem Forever se dočkal nové oficiální stránky, podívejte se.

- Vesmírná stanice v galerii z MMO Black Prophecy.

- Nové PSP podle nepotvrzených zpráv vyjde v EU 11. listopadu.

- Facebooková oficiální stránka The Sims 3 CZ/SK pokořila 100k fanoušků.

- Strategie Theatre of War 3: Korea vyjde v digitální podobě 24. března.

- Open beta online TPS titulu MicroVolts startuje 10. března, trailer.

- První obrázky z horroru Amy, od tvůrců Flashback a Moto Racer.

- Nové screenshoty a artworky z robotické akce Armored Core 5.

Články

Již několik týdnů vás zásobujeme i pořádnou porcí článků. Tento týden byl ve znamení:

Preview: The Darkness II – zpět do temnoty

Speciál: Technologie v Dragon Age 2 – osvětlení a DirectX 11

Recenze: Dragon Age 2 – znovu a jinak

Speciál: Duke Nukem Forever a jeho Desatero přikázání

Preview: Brink – návrat na nepřátelské území

Speciál: Dragon Age 2 – grafické rozdíly maximálního a minimálního nastavení

Preview: Dragon Age 2: The Exiled Prince – Ve jménu pomsty

Speciál Trh východní Evropy roste, na západní ale pořád nemá

Recenze Cities in Motion - ukončete prosím výstup a nástup

Speciál: RAGE – dojmy z hraní

Blogy

Komunita Zingu se i v tomto týdnu postarala o několik zajímavých blogových článků:

Speciál: Historie videoher 1958-1982

Článek: Flatout Ultimate Carnage

Preview Sorcery - Bradavice? Ty už vyšly z módy!

Speciál: Motorstorm:Apocalypse - dojmy z dema

Preview: Batman: Arkham City - Těšíte se.....

Článek/Recenze Bulletstorm - Je libo kaktus anebo radši masožravou rostlinku?

Článek: Franto, kradou nám hru!

Článek: Uncharted: Oko Indry - díl první

Přehled všech aktualizací obsahu - přehledně a s možností filtrace

Videa

Pokud patříte mezi pravidelné návštěvníky Zingu, jistě vám nemusíme připomínat, že si hodně dáváme záležet na sekci videa, kde se každý den objevují nová videa. Pro tento týden jsme do souhrnu vybrali následující:

Závěr

A jsme na samotném konci. Týden to byl vyčerpávajícího a zajímavý. V tom následujícím se můžete těšit na pořádnou dávku informací o hrách a mj. na články, jako je pozdní recenze netradiční střílečky Bulletstorm, dojmy z prezentace Need for Speed Shift 2: Unleashed nebo na preview Anarchy Reigns. Samozřejmě toho bude mnohem víc, ale to vám neprozradíme, jen si počkejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama