Strategie Team Assault: Baptism of Fire odhalena
Novinka Strategie Team Assault: Baptism of Fire odhalena

Strategie Team Assault: Baptism of Fire odhalena

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Druhá světová se opět hlásí o slovo a tentokrát si ji vyzkoušíme v surově realistické strategii Team Assault: Baptism of Fire <strong>+ trailer a galerie</strong>

Reklama

Dle oficiální zprávy má Team Assault vše, co má pořádná strategie mít. Oldchool tahovou hratelnost a taktiku, vysokou míru realismu, hezkou 3D grafiku s precizně vymodelovaným prostředím a tuny možností přizpůsobení a modifikací. Zkrátka hra, která se zavděčí jak zarytým fanouškům strategií, tak úplným nováčkům žánru.

Team Assault staví především na taktickou hru tahové strategie a souboje na blízko. Je tu přítomen oblíbený systém kontroly území, kde musí hráč využívat svých schopností i proměnlivého počasí, aby obsadil důležité body na mapě a porazil nepřítele. Nehledě na to, že se jedná o tahovou strategii jsou však souboje dynamické a akční. Využitý systém si žádá vaší neustálé pozornosti na bojišti, a přitom nechává dostatek času na rozmyšlenou.

Co dělá titul osobitým je především míra realismu a bojový systém. Můžete se těšit na průstřelnost materiálů, zpětný ráz, měnící se prostředí a počasí a dokonce systém raněných vojáků. A to jsme ještě nezmínili to největší eso v rukávu. Team Assault má totiž takřka nekonečné možnosti přizpůsobení inventáře a tvoření vlastních týmů. Přibalený editor map navíc pomůže při tvoření vlastních misí.

Titulu bychom se měli dočkat exkluzivně na PC již 15.června letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama