E3 2011: Insomniac představuje akci Overstrike
Fuse Novinka E3 2011: Insomniac představuje akci Overstrike

E3 2011: Insomniac představuje akci Overstrike

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

EA a studio Insomniac Games odhalují svůj tajný projekt. Sci-fi kooperativní akci až pro čtyři hráče zvanou Overstrike <strong>+ premiérová galerie a trailer</strong>

Reklama

Temná organizace slibuje ovládnout celý svět a jediný, kdo jí může zabránit je organizace Overstrike 9. Overstrike má být prvním multiplatformním titulem studia Insomniac, které je světové známé především díky titulům jako Resistance a Ratchet & Clank. Nyní se pouští do multiplatformních vod ve spolupráci s EA a nabízí nám zbrusu novou značku.

„Hra nám nabízí elitní tým v kooperativní akci až pro čtyři hráče, který kombinuje bývalého mariňáka, profesionálních zloděje, mladou vědkyni a zkušeného detektiva. Všichni jsou svou organizací označeny za neovladatelné agenty, spolu však mohou zastavit světovou hrosbu a postavit se teroristům,“ říká oficiální zpráva.

„Overstrike 9 využívá týmové spolupráce a smrtícího arzenálu hi-tech udělátek a zbraní, kterými eliminují nepřátele. Jedná se tak o unikátní mix akční hratelnosti, sci-fi arzenálu, skvěle napsaných postav a misteriózního příběhu.“

Titul se objeví poprvé jak na PS3, tak Xbox360. Více informací již brzy. Prozatím si užijte premiérové obrázky a obaly her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama