Kdo se stal nejlepším blogerem v říjnu 2011?
Novinka Kdo se stal nejlepším blogerem v říjnu 2011?

Kdo se stal nejlepším blogerem v říjnu 2011?

Redakce

Redakce

10

Vyhlašujeme třináctého nejlepšího blogera měsíce na Zingu. Kdo získal v říjnu nejlepší hodnocení?

Reklama

Přinášíme vám výsledky každoměsíční blogové soutěže, do níž se může zapojit každý návštěvník Zingu, který v daném měsíci publikuje na svém blogu alespoň 3 články.

V soutěži rozhodují sami čtenáři Zingu prostřednictvím hodnocení jednotlivých blogových článků. V říjnu tohoto roku získal nejlepší hodnocení uživatel s přezdívkou Raxlly se svým blogem My mind.

Raxlly splnil pravidla soutěže a získal od návštěvníků Zingu nejvyšší hodnocení ze všech hodnocených blogů (v průměru 9.67). Stává se tedy po právu třináctým vítězem v blogové soutěži na Zingu.

My mu samozřejmě gratulujeme a v dohledné době ho budeme kontaktovat ohledně výhry (libovolná hra dle vlastního výběru v hodnotě do 1000 Kč z nabídky herního obchodu Xzone.cz). Vy ostatní nemusíte vůbec zoufat, blogová soutěž pokračuje i v listopadu. Neváhejte tedy a přečtěte si pravidla.

TOP 3 za říjen 2011:

1. My mind - 9.67 průměr, 121 hodnocení, 5596 přečtení2. Noob's feelings, aneb robotí perspektiva - 9.57 průměr, 95 hodnocení, 2105 přečtení3. Povídky - 8.57 průměr, 67 hodnocení, 1805 přečtení

PS: Statistiky průměru, hodnocení vycházející ze 3 nejlepších článků autora, zatímco čtenost je ze všech článků publikovaných v daném měsíci.

Nezapomeňte, že se do soutěže může zapojit opravdu každý. Jediné co musíte udělat, tak je si založit blog a v daný měsíc publikovat alespoň tři články. Třeba za listopad či prosinec vyhrajete právě vy!

Pomozte nám blogovou soutěž rozšířit. Stačí, když níže kliknete na “Like“ nebo se o soutěži zmíníte mezi svými kamarády.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama