Kdo se stal nejlepším blogerem v listopadu 2011?
Novinka Kdo se stal nejlepším blogerem v listopadu 2011?

Kdo se stal nejlepším blogerem v listopadu 2011?

Redakce

Redakce

58

Vyhlašujeme posledního výherce blogové soutěže na Zingu.

Reklama

Je tomu přesně rok, co jsme odstartovali blogovou soutěž. Během této doby se nám na Zingu urodilo mnoho skvělých blogových článků. Současně s koncem soutěže rušíme dvanáctkové hodnocení.

Uzavřením blogové soutěže ale nekončíme s blogovou sekcí, stále máte možnost založit si blog a psát blogové články pro radost. Nejlepší pisatelské počiny budeme publikovat na titulní stránce Zingu.

V poslední blogové soutěži vyhrál uživatel s přezdívkou Amahara se svým blogem Respect all players. Amahara splnil pravidla soutěže a získal od návštěvníků Zingu nejvyšší hodnocení ze všech hodnocených blogů (v průměru 10.40). Stává se tedy po právu vítězem blogové soutěže na Zingu.

My mu samozřejmě gratulujeme a v dohledné době ho budeme kontaktovat ohledně výhry (libovolná hra skladem dle vlastního výběru v hodnotě do 1000 Kč z nabídky herního obchodu Xzone.cz).

TOP 3 za listopad 2011:

1. Respect all players - 10.40 průměr, 39 hodnocení, 1216 přečtení2. Xentyho herní blog - 9.34 průměr, 56 hodnocení, 2002 přečtení3. Povídky - 9.26 průměr, 45 hodnocení, 1859 přečtení

PS: Statistiky průměru, hodnocení vycházející ze 3 nejlepších článků autora, zatímco čtenost je ze všech článků publikovaných v daném měsíci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama