Oznámen datadisk The Sims 3: Showtime
Novinka Oznámen datadisk The Sims 3: Showtime

Oznámen datadisk The Sims 3: Showtime

Michal Burian

Michal Burian

6

Váš Simík se bude moci stát zpěvákem, akrobatem, kouzelníkem nebo DJ <strong>+ trailer a obrázky</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes odpoledne oznámila nový datadisk pro populární simulátor života The Sims 3. Ten nese název Showtime a připravuje se pro PC a Mac na březen 2012.

S novým dodatkem budete mít možnost provázet svého Simíka cestou z absolutního amatéra po profesionála prken, jež znamenají svět. Čekají vás hned čtyři nové kariéry – zpěvák, akrobat, kouzelník a DJ.

"The Sims 3: Showtime je obrovský krok vpřed pro sérii The Sims. Poprvé jsme zavedli sociální funkce, které hráčům umožní vyslat svého Simíka do hry svého kamaráda a hrát s ním v jeho městě. V tom můžete získat nové odměny. Samozřejmostí pak je lepší sdílení se svými přáteli přes sociální sítě, vysvětlil Scott Evans," generální manažer studia The Sims.

Pomocí rekvizit a zvláštních efektů si budete moci vytvořit unikátní místa, jako je elegantní koncertní síň, obrovský stadion nebo indie klub. Stavění bude mít vliv na výkony hráče, stejně tak na kariérní postup. Hráči, kteří mají rádi výzvy, ideální způsob jak získat in-game odměny.

Podle ESRB obsahuje datadisk Showtime hrubý humor, sexuální motivy a násilí.

EA chystá i limitovanou edici datadisku Showtime. Obsah edice ovšem odhalen nebyl. Prozatím si tak budeme muset vystačit s oficiálním obalem:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama