DLC pro Kingdoms of Amalur rozšiřují příběh
Kingdoms of Amalur: Reckoning Novinka DLC pro Kingdoms of Amalur rozšiřují příběh

DLC pro Kingdoms of Amalur rozšiřují příběh

Michal Burian

Michal Burian

1

První dodatečný obsah vychází v den vydání plné verze.

Reklama

Společnost Electronic Arts prozradila, že v den vydání Kingdoms of Amalur: Reckoning bude k dispozici rovněž první dodatečný obsah pojmenovaný House of Valor.

Reckoning dnes vyšlo v Severní Americe a v pátek bude následovat také Evropa.

U originální kopie naleznete Online Pass, který vám po aktivaci odemkne House of Valor frakci, jež nabídne sedm jednotlivých misí ve hře pro jednoho hráče. Kromě toho odemyká in-game obsah z Mass Effectu – speciální bojové brnění N7 velitele Sheparda.

Pokud si Kingdoms of Amalur: Reckoning půjčíte od kamaráda nebo koupíte v bazaru, tak si budete muset za Online Pass připlatit – 800 Microsoft bodů, respektive 9,99 dolarů.

Díky Online Passu se vám odemknou i různé výzvy, včetně soutěže v arénách, kde rozhoduje chrabrost. Abyste ovládli arénu, budete muset přežít v nebezpečném a krutém barbarském turnaji.

V aréně budete poznávat nové kamarády a soupeře. Navíc můžete navštívit Arena Battle Board, kde naleznete téměř nekonečné množství bojových úkolů. Opravdovou výzvou pak je porazit všechny bojovníky tak, aby vás jakkoliv nezranili. Pokud to dokážete, můžete se těšit na unikátní předměty a další odměny.

Online Pass obhajuje Curt Schilling, vedoucí studia 38 Studios, slovy, že jde o odměnu pro ty, kteří nakupují nové hry, nikoliv ty z bazaru nebo od kamarádů.

Schilling zároveň fanouškům slíbil další nabitý obsah s příběhovým i akčním nádechem.

Recenzi Kingdoms of Amalur: Reckoning si na Zingu budete moci přečíst v průběhu tohoto týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama