Hlasujte o tvář NHL 14
NHL 14 Novinka Hlasujte o tvář NHL 14

Hlasujte o tvář NHL 14

Michal Burian

Michal Burian

26

Před rokem si hráči jako tvář NHL 13 zvolili Clauda Girouxa z Philadelphia Flyers. U té letošní již nyní můžete hlasovat v anketě.

Reklama

EA Sports a NHL dnes společně oznámily zahájení druhého ročníku fanouškovské ankety o tvář nadcházejícího ročníku videoherní série NHL. Hráči si tak sami opět mohou zvolit hráče, kterého chtějí na obalu NHL 14.

Anketa se bude skládat ze dvou úvodních kol, z nichž vzejdou z celkem 60 hráčů NHL osmifinálové dvojice, které svedou závěrečný souboj o přízeň fanoušků. Vítězný hráč bude v průběhu letošního finále Stanley Cupu vyhlášen hlavní tváří přebalu NHL 14 (datum a čas budou upřesněny později). Hokejoví příznivci na celém světě mohou hlasovat zcela bez omezení, a podpořit tak svého favorita maximálním počtem hlasů, dočteme se na EA Sports CZ.

Letošní anketa přináší fanouškům novinku v podobě možnosti zdvojnásobit váhu jejich hlasů pomocí specifického hashtagu každého hráče během tzv. „hlasovacích čtvrtků“ na Twitteru. Každý z těchto speciálních hashtagů na Twitteru bude vždy ve čtvrtek započítán jako dva oficiální hlasy pro daného hokejistu. Pro každodenní komunitní debaty o anketě pak slouží hashtag #NHL14CoverVote na Twitteru a Instagramu.

Harmonogram ankety NHL 14:

Výběr ze všech 60 hráčů – 22.–28. 4.: Spoluhráč vs. spoluhráč. Z tohoto kola postupuje jeden zástupce každého týmu plus dva hráči na divokou kartu podle výběru EA SPORTS.

Širší výběr 32 hráčů – 29. 4.– 5. 5.: Do dalšího kola postoupí hráči s nejvyšším počtem hlasů.

Osmifinálové dvojice (16 hráčů) – 6. 5.–26. 5.: Vyřazovacím způsobem bude v týdenních kolech vybrána finálová dvojice.

Finále – 27. 5.–2. 6.: Bude vybrán hráč na obal NHL 14.

Mezi kandidáty jsou hráči z Východní i Západní konference. Nechybí například Milan Michálek, Jakub Voráček, Zdeno Chára, Pavel Dacjuk, Shane Doan, Kari Lehtonen, Matt Beleskey nebo Niklas Bäckström.

Hlasovat můžete na NHL.com/CoverVote.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama