Speciální brýle pro počítačové hráče. Už jste o nich slyšeli?
Novinka Speciální brýle pro počítačové hráče. Už jste o nich slyšeli?

Speciální brýle pro počítačové hráče. Už jste o nich slyšeli?

Redakce

Redakce

Už se Vám někdy stalo, že Vás z hraní pálily oči a cítili jste se unavení? Pokud ne, tak jste hráli málo a nebo si vymýšlíte :-)

Reklama

Je to pocit, který znají asi všichni hráči. Několikahodinové sledování monitoru a zvlášť během hraní není zrovna ideální pro naše oči, a tak jsme se rozhodli, že Vám představíme jednu novinku. Brýle Gunnars.cz, které byly speciálně vyvíjené pro počítačové hráče! Že tomu nevěříte? Tak čtěte dále…

Většina z nás tráví hraním nebo sezením u počítače několik hodin denně. Naše oči jsou vystaveny velkému vypětí, které pak ovlivňuje náš výkon, ať už pracovní nebo herní. Sami si řekněte, jestli se Vám lépe hraje, pokud jste odpočatí nebo unavení. Právě únava očí lidský organizmus hodně vysiluje, a proto američtí vědci vynalezli brýle, které udržují oči svěží a tím i Vaše reakce ve hrách a celkový postřeh jsou výrazně rychlejší. Nevěříte tomu? Uvedeme si konkrétní příklad:

Český oficiální dovozce Gunnars.cz dal pár herních brýlí přímo na vyzkoušení několika desítkám hráčů, kteří se zúčastnily turnajů v pražské počítačové herně BattleZone. Design brýlí je sice krásný, ale budou skutečně fungovat? Budou skutečně oči méně unavené? Na tyto otázky Vám odpoví sami hráči:

„Kdybych měl zhodnotit tyto herní brýle, tak bych určitě nešetřil chvály na ně, jelikož od doby, co jsem si je nasadil, se mým očím ulevilo, po x hodinách koukání do monitoru mi připadalo, že oči nejsou tak unavené, jak normálně bývají,“ říká Jakub „valvi“ Valvoda, hráč FIFA 13 a vítěz BenQ Grunex Challenge 2012.

„Brýle Gunnars přináší úplně jiný rozměr pro hráče. Hra se zdá být živější a reálnější. Někomu se to na první pohled nemusí zdát, ale díky těmto brýlím by v budoucnu mohly hry vypadat jako skutečnost,“ Miroslav „Network“ Macek, hráč Call of Duty.

„Brýle Gunnars, ač to do teď nechápu, udrží oči méně unavené. Hra se zdá být jasnější a celkově jako hráč jsem se cítil víc ready, víc v pohodě během hraní,“ Martin „tramin“ Galisz, hráč Call of Duty.

A dalších podobných vyjádření bychom mohli napsat desítky. Pojďme si ale říct, proč to vůbec funguje?

Vylepšené vnímání prostředí

Brýle Gunnars chrání proti nepříznivým vlivům okolního prostředí, které působí negativně na vaše oči i celý nervový systém. Díky ochranným vrstvám odfiltrovávají nepříjemné záření, odlesky i tzv. „vizuální hluk“.

Ostřejší vidění a lepší soustředění

Kombinace typického jemně žlutého zabarvení čoček, povlaku filtrujícího nepříjemné odlesky a unikátního materiálu, ze kterého jsou čočky vyrobeny, zaručuje vždy dokonale ostrý a přesný obraz.

Redukce oční únavy

Pokud po delším hraním cítíte, že vaše oči jsou unavené a pálí vás, je čas s tím něco dělat. Brýle Gunnars vyrovnávají výchylky ve světelném spektru, čímž šetří vašim očím práci, kterou by jinak musely dělat ony. Vaše oči budou i po delším hraní svěží a vy se budete moci plně soustředit na vaše další volnočasové aktivity.

Zkuste to také, investujte do svého zdraví a lepších výkonů během hry. Staňte se fanoušky Gunnars.cz na FaceBooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama