CCP Games odpískali vývoj World of Darkness
Novinka CCP Games odpískali vývoj World of Darkness

CCP Games odpískali vývoj World of Darkness

Michal Burian

Michal Burian

5

Masivně multiplayerové hry od tvůrců EVE Online se nedočkáme. CCP Games odpískali vývoj a propustili 56 zaměstnanců.

Reklama

Masivně multiplayerové RPG World of Darkness mělo nabídnout hráčům možnost rozhodnout se, zda zůstanou obyčejným smrtelníkem nebo se stanou upírem. Bohužel studio CCP Games dnes oznámilo, že ukončilo vývoj World of Darkness a zároveň propustilo 56 zaměstnanců v kancelářích v Atlantě.

,,Ukončení vývoje World of Darkness bylo jedním z nejtěžších rozhodnutí, co jsem kdy musel udělat. Vždycky jsem miloval a cenil si sandbox hry odehrávající se v tomto universu," nechal se slyšet generální ředitel Hilmar Veigar Pétursson.

,,Chtěl bych poděkovat všem, kteří tak tvrdě pracovali, aby se World of Darkness MMO stalo realitou. Zejména členům týmu dotčeného tímto rozhodnutím."

V prohlášení Pétursson dále uvádí, že se zbytek zaměstnanců z Atlanty bude věnovat Eve Online, což je vlajková MMO loď této korporace. Propuštění zaměstnanci měli dostat odstupné a zároveň pomocnou ruku při hledání nové práce.

Projekt World of Darkness byl poprvé oznámen v roce 2006, vyjít měl v roce 2012. V prosinci loňského roku bylo propuštěno 15 lidí a hra byla odložena na neurčito. Firma se rovněž podílela na PS3 verzi Dust 514, která byla spuštěna v létě roku 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama