Prohlédněte si mapu Runoff do Titanfall. Přidá ji první placené DLC
Titanfall Novinka Prohlédněte si mapu Runoff do Titanfall. Přidá ji první placené DLC

Prohlédněte si mapu Runoff do Titanfall. Přidá ji první placené DLC

Michal Burian

Michal Burian

7

Malá mapa s betonovými kanály a třemi hlavními budovy rýsující se nad příkopem.

Reklama

Nedávno jsme se prostřednictvím obrázků mohli seznámit s mapou War Games, která bude součástí dodatečného balíčku Expedition. Ten vyjde v průběhu tohoto měsíce za deset dolarů. Pokud máte season pass za 25 dolarů, máte DLC pochopitelně bez dalších investic.

Dnes se nám představila druhá mapa. Její jméno je Runoff a designér Geoff Smith o ni prozradil, že byla navržena jako součást původní verze hry. Respawnu ale nezbyl dostatek času a tak se ji rozhodli vynechat a zařadit do DLC.

,,Runoff je experiment, chtěli jsme si vyzkoušet udělat malou mapu, kde bude stále dostatek možností pro Titány, aby se hráči necítili omezováni nebo omezeni," začal popisovat mapu Smith.

,,Základním konceptem lokality je několik cest. Máme betonové kanály naplněné vodou a odpadky a mnohem čistší průmyslovou oblast nad kanály. Mysleli jsme, že kanály budou skvělé pro boj titánů, piloti přes ně jsou schopni skákat."

Na mapě Runoff existují tři hlavní budovy rýsující se nad příkopem, který je centrální tepnou celé oblasti. Jde o zrádné místo, kde se může nejeden titán seknout, nebo mu kanál nakonec poskytne výhodu. V Capture the Flag módu budou na obou zónách příkopy, zatímco v jiných režimech bude malinko pozměněna. Smitch tvrdí, že jde o adaptabilní mapu hrající se v každém módu jinak.

Třetí mapou v blížícím se balíčku je Swampland. Ta bude teprve detailněji představena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama